Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Смршала 70 КИЛОГРАМА, па заблистала пред публиком: Певачица Бојана СТАМЕНОВ у хаљини која мами уздахе (ФОТО)

Певачица заносног гласа синоћ је изашла пред публику на Београдском пролећном фестивалу

1651329017_eurosong_tcusce_15042015_006.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Током протеклог периода, некадашња победница Беовизије и представница Србије на песми Евровизија, певачица Бојана Стаменов открила је медијима да је уз помоћ дијете смршала чак 70 килограма. Упркос чињеници да је била на озбиљној дијети, Бојана Стаменов је пре свега променила свој животни стил и посветила се здравим животним навикама.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

- Јула 2020. имала сам велики здравствени проблем. Шећер ми је био 27.7 и ја сам приметила да не видим. Приметила сам да ми је здравствено стање угрожено када сам постала агресивна, љута, на све сам реаговала... - испричала је Бојана Стаменов својевремено медијима са каквим се све проблемима сусрела због вишка килограма. 

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Иако је планирала да иде на операцију смањења желуца, од те идеје је одустала након што је почела тренинге са персоналним тренером и посеветила се здравој исхрани. Са поносом данас каже да је смршала 70 килограма и да јој је здравље боље него икада.


Фото: Ataimages

И управо у никада бољем издању наступила је синоћ пред београдском публиком на Београдском пролећном фетивалу. Публика ју је дочекала са овацијама, а Бојана је блистала у пелепој, танкој свилено хаљини у нежно љубичастим нијансама. 

Погледајте како је то изгледало...


Фото: Ataimages

Прочитајте још: Да ли знате зашто је ФЕРАРИ ЦРВЕНЕ БОЈЕ? Одговор има везе са ПРОШЛОШЋУ!


Фото: Ataimages

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas