· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Тексас ШОРТС и бела кошуља су ХИТ СЕЗОНЕ! Копирајте стил глумице Јелене ГАВРИЛОВИЋ (ФОТО)

Популарна глумица важи за једну од икона стила српске глумачке сцене...

1628199320_sci_fi_26082019_0021.jpg
Фото: Ataimages

Популарна глумица Јелена Гавриловић, поред неспорног таланта за глуму може се похвалити и истанчаним укусом за моду и модне детаље. Неретко, управо се Јелена Гавриловић означава као једна од најбоље стилизованих глумица на српској глумачкој сцени.

Прочитајте још: Јована Јеремић истакла заносну фигуру у бикинију и послала бруталну поруку: "Ваша ноћна мора се враћа" (ФОТО)

И управо је и глумица Јелена Гавриловић понела омиљену летњу комбинацију која ће обележити и ову сезону, популарни кратки тексас шортс у комбинацији са широким, лаганим или ланеним беелим кошуљицама.

Током летовања на грчком острву Крит, глумица Јелена Гавриловић понела је ову омиљену летњу одевну комбинацију, Она се определила за шортс средње дубине струка са исцепаним доњим деловима ногавица. Уз овај тексас шортс она је понела и оверсајз белу кошуљу од танког, лепрпавог материјала са великим предњим џеповима и дугим рукавима, коју је везала у доњем делу уместо копчања.

Прочитајте још: Ево због чега су КОШУЉЕ ХАЉИНЕ идеална одећа за лето! (ФОТО)

Прочитајте још: Славна глумица проходала пет месеци након несреће (ВИДЕО)

Поред оваквог шортса, ми препоручујемо и популарне шортсеве са заврнутим рубовима и високог струка уз које одлично пристају и краће кошуљице...

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.