Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНЕ

Ајнштајн знате ко је, а да ли знате ко је Мерлин Савант?

Она је најпаментија жена која је ходала земљом.

1610556227_MerilinSavant.PNG
Фото: Instagram/ screenshot itmeansinfo
Oglas

Мерлин вос Савант је прави феномен. Она је лепа, писац, колумниста, а њен износи I Q 228! То је највећи коефицијент интелигенције забележен икада, јер просечан износи око - 100.

Прочитајте још: ПУТОВАЊА СУ КЉУЧ СРЕЋЕ: Више усрећују од дана венчања

Рођена је 11. августа 1946. године у Сент Луису и увек је живела нормалним, повученим животом. Као мала расла је као и сотала деца, а у 10. години су открили да је супер-паметна. Ипак, њени родитељи нису дозволили да ико то сазна, па је нису ни одвајали од осталих.

Студирала је на државном универзитету у Вашингтону, а 1986. године је њена "тајна" објављена у Гинисовој књизи рекорда. Убрзо је добила прилику да пише колумну "Питајте Мерилин" у једном магазину у којем је решавала проблме. Написала је и неколико књига. Има супруга Роберта Јарвика (радио је на првом вештачком срцу) и сина. Здрава је и срећна.

Прочитајте још: Оне могу све! Шта мислите, ко обави 42 ЗАДАТКА током дана?

Нводно, најпаметнији човек икада био је Вилијам Џејмс Сидис који је био рођен 1878. године, а његов коефицијент интелигенције је износио 300, а занимали су га је термодинамика и порекло људи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by It means Info (@itmeansinfo)

Прочитајте још: СУПЕРЖЕНА живи на ивици: Ево колико је опасно бити МУЛТИТАСКИНГ особа

Друга најпаметнија особа на свету су Теренс Тао са 225 и Кристофер Хирата са 225, док је Ким Ун Јонг трећи, јер је његов коефицијент интелигенције 210.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas