Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СВАЂА

И ТО СЕ ДОГАЂА: "Другарица ме је оптужила да јој ТРУЈЕМ децу, више не желим да их чувам"

Жена је била збуњена након што ју је пријатељица оптужила да 'трује' и 'изгладњује' њену децу док их чува.

1643619835_pjimage---2022-01-31T100341.252.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Кување оброка за малу децу који су истовремено хранљиви и пријатног укуса за њихову неразвијену грађу понекад може бити прави посао - посебно ако морате узети у обзир и ограничења у исхрани. И док је једна жена на Реддиту мислила да је провалила код за укусне ручкове за три сина своје пријатељице, остала је потпуно збуњена када ју је њена пријатељица оптужила да је „тровала“ и „изгладњивала“ децу.

Желела да помогне

Објављујући своју причу анонимно, жена је објаснила да је вегетаријанка и да често кува индијску храну која је препуна укусних зачина, чиме храни и синове своје пријатељице – од шест, седам и девет година – када се брине о њима бесплатно док су родитељи на послу.

Написала је: „Вегетаријанка сам већ 10 година и сматрам да индијска храна има нека од најбољих вегетаријанских јела, тако да се моја исхрана углавном састоји од тога, иако волим да кувам и вегетаријанску храну из различитих кухиња."

Прочитајте још: ЧУВЕНА АФЕРА: Лепа Ребека је 2003. године покушала да РАЗОРИ БРАК Дејвида и Викторије Бекам, а ово како изгледа данас (ФОТО)

„Протеклих месец дана, након што је моја пријатељица почела нови посао, чувала сам њену децу од 11.30 до 16.00, од ​​понедељка до петка, јер она и њен муж не могу да приуште чување деце. Не узимам новац од њих за ово јер знам да обоје раде послове са минималном платом и да се боре, па ми је драго да помогнем где могу. За време док су деца са мном, ручају и ужину. Пошто ја кувам за све, обично је индијско и вегетаријанско – мада умањујем зачине за ручак пошто су деца. За ужину, дајем им воће, чипс или сендвиче са соком или млеком. Деца воле храну и увек оставе чист тањир, а старији обично узме и репете. До сада нисам имала проблема."

Фото: Депозит

Док су три дечака велики обожаваоци кувања ове 24-годишње жене, њихова мама није импресионирана и верује да другарица малтретира децу тако што им не даје оброке са месом.

Храна коју кувам има доста протеина, угљених хидрата и масти и свих других хранљивих материја, а ни деца никада нису тражила месо

Жена такође тврди да деца њене пријатељице сада "не желе да једу храну" коју она и њен муж праве јер има "благ" укус у поређењу са укусним јелима која она прави. Додала је: „Јуче је моја пријатељица дошла у моју кућу и почела да ме грди што њену децу „изгладњујем“ и „трујем“ тако што их не храним нормалном храном са месом. Захтевала је да почнем да им кувам праву храну са месом, користећи само со, бибер и бели лук, или ће ме пријавити за злостављање и занемаривање деце."

Бљутава храна

„Очигледно, њена деца сада не желе да једу храну коју кувају она и њен муж и говоре да је бљутава и стално траже моју храну – за шта она каже да је све моја кривица." Одбијајући да се покори, жена је сада рекла својој пријатељици да више неће бринути о њеној деци - али се сада осећа "кривом" јер зна да породица нема других опција за бригу о деци.

Рекла је: „Одбила сам и рекла другарици да више нећу моћи да јој гледам децу. Сада је још љута на мене, а и она и њен муж ме зову шу**ом и говоре да не имају друге опције за бригу о деци."

Фото: Депозит

„Храна коју кувам има доста протеина, угљених хидрата и масти и свих других хранљивих материја, а ни деца никада нису тражила месо. Да само купим месо и пустим децу да за ручак праве сендвиче са шунком и сиром? Осећам се кривом зато што знам да ће они мучити да плате чување деце док су на послу."

Прочитајте још: ЗНАЦИ ДА ДЕТЕ ИМА ДИСЛЕКСИЈУ? Људи мисле да је "глупо" или "споро", а ради се о поремећају који се лечи

Сви су у кометарима стали су на страну те жене, а многи су јој рекли да не попушта и не купује месо за децу – посебно јер су сматрали да су је родитељи већ „искоришћавали“.

Једна особа је написала: „Једини начин на који бисте били шу**к је ако бисте наставили да дозвољавате да вас искоришћавају ови људи. Њихов недостатак припреме за проналажење одговарајуће бриге о деци није ваш проблем.“ Док је други рекао: "Њихове чудне предрасуде нису ваш проблем. Ако ће износити такве дивље оптужбе и претње, боље је да не ризикујете да им помогнете. Ваша храна је у реду, увек је била ."

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas