Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КОЈЕ КВАЛИТЕТЕ ТРЕБА ТРАЖИТИ У МУШКАРЦУ: Због њих ћете се увек осећати поштовано, вољено и сигурно

Када би жене направиле листу квалитета које би желеле код потенцијалног партнера, емоционална зрелост би дефинитивно била једна од њих. Међутим, време често показује да је особа поред нас непоуздана и да нисмо истински испуњени у везама у којима не добијамо безусловну љубав и подршку.

1698239326_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Многи одрасли мушкарци су и даље дечаци, емоционално су незрели, а односи са њима могу бити турбулентни и трауматични. Човека треба да украшавају три ствари: пристојност, карактер и поступци, а не јефтино разметање, испразно самопоуздање и хвалисавост.

5 карактеристика које разликују зреле мушкарце од незрелих:

1. Преузимање одговорности

Зрели мушкарци преузимају одговорност за своје поступке и одлуке. Они не криве друге за своје грешке, већ размишљају о томе шта могу научити из тих грешака. Незрели мушкарци то никада не раде; увек очекују да неко други преузме одговорност за њих.

2. Самодисциплина

Зрели мушкарци су дисциплиновани. Чак и када им је тешко, не одустају од унапред зацртаних циљева. Незрели мушкарци нису такви – проводе дане без плана и не покушавају да остваре било шта велико у животу.

3. Поузданост

За разлику од незрелих мушкараца, увек се можемо ослонити на зреле мушкарце, веровати им и знати да ће они бити на нашој страни. Уз њих знате да сте тим и да се можете ослонити на њих када вам затреба помоћ.

4. Искреност

Врлине као што су етика и разборитост красе само зреле мушкарце. Човек који је непоштен и не види проблем у томе је незрео.

5. Комуникација

Јасна и отворена комуникација кључна је за сваку здраву везу: ако не можете да разговарате са партнером о свему што желите, размислите да ли је он прави за вас. Зрели мушкарци се придржавају комуникације са партнерком и не плаше се да изнесу своје гледиште, док је незрелим мушкарцима комуникација и способност да саслушају став другог без викања тешка, а понекад и немогућа.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas