Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САДА ЈЕ ДОСТА

"ЊЕНО ЛИЦЕ ИЗГЛЕДА ТРАГИЧНО": Чувена Шарлот на Инстаграму показала како изгледа жена од 56 година (ФОТО)

„Сви желе да коментаришу, за или против, о нашој коси и нашим лицима и нашем овом и нашем оном." Глумица Кристин Дејвис свакодневно дели своје фотографије на Инстаграму и не плаши се да одговори хејтерима.

1639568278_profimedia-0647404192.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Наставак серије "Секс и град" је почео и људи већ имају гомилу мишљења о готово свему. Једна ствар која се стално појављује? Коментари о коси и лицима глумаца - а колегиница Кристин Дејвис није ту због тога.

Мизогино брбљање

Ова 56-годишња глумица добила је много лоших коментара на друштвеним мрежама због спекулација да је радила пластичну операцију пре емисије.

Само пример неке од мржње на мрежи које је наишла: „Толико ме омета лице Кристин Дејвис да не могу чак ни да обратим пажњу на оно што неко говори“, рекао је корисник Твитера. „Ух за посао који је урадила Кристин Дејвис. Њено лице изгледа трагично. Тако сам узнемирен. Била је прелепа“, рекао је други.

„Осећам се љуто и не желим да се осећам бесна све време, тако да не гледам у то, само знам да је ту“, рекла је Кристин. И напоменула је да је добила сличну мржњу када је снимала оригиналну "Секс и град" серију.

Прочитајте још: Како да постигнете ИЗГЛЕД ЛЕЈДИ ГАГЕ из филма "House of Gucci": Зимски гламур се постиже лако! (ФОТО)

„Сваке недеље би писали чланке о томе како сам ’крушколика’, што у то време нисам сматрала комплиментом“, рекла је она. „То би ме прилично потресло јер то нисам могла да избегнем. И ја се некако осећам као да је то сада поново тако.”

Кристин такође има поруку за све хејтере: „„Ј***те се људи, дођите овамо и урадите то боље.“

„То је проблем са друштвеним медијима, зар не, што не знате шта ти људи раде“, наставила је она. „Не знате ништа о њима. Само бацају бомбе на тебе. То ме љути.”

Након педесете живот не престаје!

Такође је рекла да постоји „потпуни јаз“ у индустрији у погледу портретисања жена у педесетим годинама. „Као самохрана мајка, живот уопште није готов, и толико је смешно да немамо више представника“, објашњава она.

„Осећам да људи имају идеју да сте готови, да сте завршили, да је ваш поглед на свет готов, да су ваши пријатељи готови и да су ваше везе готове. Не, не, нооооууу.”

Још једна особа која се недавно нашла на удару била је Сара Џесика Паркер, која је рекла за Вогуе да су сви коментари о изгледу звезда у емисији, укључујући и њену седу косу, „мизогино брбљање“.

„Скоро да изгледа као да људи не желе да будемо савршено у реду са тим где смо, као да скоро уживају у томе што нас боли то што смо данас, било да бирамо да старимо природно и да не изгледамо савршено, или чините нешто да би се осећали боље“, рекла је Сара Џесика Паркер. „Знам како изгледам. Немам избора. Шта да радим по том питању? Зауставити старење? Нестати?"

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas