Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПУШТАЊЕ

ЈЕДНОСТАВНЕ АКТИВНОСТИ које треба свака жена да приушти себи после напорног дана

Да ли су вам неке ствари познате?

1606307024_Depositphotos_8147752_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Није тајна да понекад сви волимо неко време да проведемо потпуно сами - без родитеља, деце или друге особе. Толико тога можемо да урадимо сами! 


1. Једите колико желите

Признајте, даме - постоје тренуци када подлегнете жељи да поједете целу таблу чоколаде. Без потребе да делите омиљени слаткиш са децом. Зар не могу и жене да попију флашу омиљеног сока, а да је неко не пита да подели. Наравно да може. То може да учините када сте саме код куће, а све укусне грицкалице су само ваше!

Прочитајте још: Тајна САВРШЕНИХ ТРЕПАВИЦА: Како се некада наносила маскара

2. Гледајте досадне тв емисије

Постоје случајеви када и жене желе да гледају неку тв емисију. Деца се углавном буне када се пусте овакви тв садржаји, и неизбежно је да ће доћи и до мале расправе са мужем због губитка времена на непотребан садржај. 

Мир и спокој долазе у кућу када тата изведе децу у шетњу, а даме имају времена да уживају у својим омиљеним емисијама

3. Слушајте музику, певајте и играјте

Фото: Депозит

Кад нико други није у близини, већина жена помисли у себи: Напокон могу да одврнем музику на најјаче и слушам шта желим, певам по кући и плешем. 

Прочитајте још: Седам разлога због којих длачице претерано расту: Шта се дешава у телу

4. Уживајте у тренутку

Не можемо да порекнемо да љубав коју добијамо од партнера и деце не испуњава наша срца бескрајном радошћу и срећом. Међутим, све жене морају да признају да им треба и мало времена самоће. Најмање 20 минута самоће дневно потребно је жени за свој мир, када их нико не повуче за рукав или не поставља питања.

Прочитајте још: НЕИЗОСТАВНИ ОДЕВНИ КОМАД: Ево зашто је СВАКА ЖЕНА у бившој Југославији носила КОМБИНЕЗОН

5. Уживајте у топлој купки

Само замислите мехуриће купке, хидратанту маску за лице и опуштајаћу музику. Нико вас не узнемирава и не гура се да уђе у купатило. Једноставно дивно!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas