Oglas
Oglas
· · Коментари: 8
ШОКАНТНО

Српски доктор шокирао изјавом: "Не можете очекивати принца на белом коњу ако сте лудовале до средине тридесетих"

Звоцање о томе када је време за брак и заснивање породице негде и очекујете од забринутих родитеља и тетки, па чак и онако, успут да га негде чујете, али када о томе прича лекар, који се представља као психотерапеут, онда морате у чуду да застанете.

1614520094_Zoran-Milivojevic.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Живот са Аромом
Oglas

Друштвеним мрежама се брзо проширио нови текст Зорана Миливојевића у ком он прича о томе да ли девојке заиста брже сазревају од младића и шта све данас утиче на развој младих. Међутим, некако је врло брзо скренуо са теме и почео да прича о нереалним љубавима и о томе како девојке не желе да буду попут својих мајки које углавном виде као жртве.

Прочитајте још: Лажирала трудноћу како би задржала дечка, а онда је уследио један сасвим неопрезан потез

- Из разлога што њихове мајке имају много обавеза и пуно раде, оне закључују да су њихове мајке жртве и одлучују да не желе да и оне буду такве. Такве девојке, како одрастају, радије бирају да буду као тате, гледају тв, читају новине и не баве се женским стварима - каже доктор, а преноси портал ИнфоПулт.

Како он даље тврди на тај начин девојке блокирају одрастање, али истовремено и старе. Ту Миливојевић убацује већ добро познату причу свих Србенда, како је за жену најбоље да рађа децу и то око своје 24. године јер после је већ касно. Само он не стаје ту већ додаје да "њихове мајке праве велику грешку и саветују их да "проживе", да виде свет, па тек онда да се удају и имају децу".

Прочитајте још: У 15.год покушала је да изврши САМОУБИСТВО: Онда су уследила још 2 пута,а сада Лана има ПОРУКУ за све (ФОТО)

- Не можете очекивати да ћете лудовати до 35. и да ће се онда појавити онај прави, принц на белом коњу који ће вас освојити и са којим ћете живети срећно до краја живота. Обично се онај прави не појави онда када оне очекују, време пролази, а оне старе и тако дочекају 40. саме - наставља даље своју врло упитну причу Миливојевић, коме ово није први пут да шокира својим ретроградним ставовима.

У бројним реакцијама на друштвеним мрежама коментарише се и остатак његовог текста у ком каже да жене не достижу зрелост ни у својим каснијим годинама и да заправо све зависи од критеријума којима се оцењује зрелост. При томе много је упитнији критеријум по ком је позван да уопште прича о женама јер је цео текст дефиниција мизогиније.

Прочитајте још: Изгледа као девојчица: Ова "бомба" збуни људе кад покаже личну карту и сви мисле да је млађа од ћерке (ФОТО)

- Ако погледамо једну жену која је у својим четрдесетим, која има каријеру, стан, ауто, добре односе са породицом, по неким социјалним критеријумима она јесте зрела жена, али да ли је то заиста тако. Ако погледамо њен емоционални развој она је још увек девојчица која чека да се појави принц који ће да је спаси и усрећи до краја живота. Она са својих 40 година размишља као једна девојчица од 14 година - закључује Миливојевић не спомињући када сазревају мушкарци.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas