Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У част 8. марта поклони за кориснице поштанских услуга и почетак националног конкурса за предузетнице

Пошта Србије придружује се обележавању 8. марта Дана жена, специјалним програмима за подршку и у част жена у Србији.

1646741061_vizual_konkursa.jpg
Фото: промо
Oglas

За све кориснице услуга, Пошта је припремила специјално изненађење – оригиналну интерактивну поклон честитку, која ће „оживети” пригодну поруку када је скенирају уз помоћ апликације доступне на линку.

Пошта Србије данас је покренула и први национални наградни конкурс ,,100 успешних пословних жена”, под слоганом Најбоље тек долази и тако се придружила иницијативи и плановима Владе Републике Србије за подршку женском предузетништву и унапређењу положаја жена на тржишту рада. Доследно испуњавајући своју друштвено-одговорну улогу, Пошта је конкурс наменила предузетницама или оснивачима и законским заступницама малих предузећа са територије целе Србије, са циљем да помогне оснаживање и промоцију женског предузетништва кроз афирмацију бизниса чије су власнице жене, као и њихову већу конкурентност и боље позиционирање на националном тржишту роба и услуга.

Наградни конкурс „100 успешних пословних жена” траје до 8. априла 2022, а критеријуми за оцењивање су, између осталог, награде у области пословања или стваралаштва, друштвено-одговорне активности и успешност презентованих пословних активности или пословне идеје. Пријаве ће оцењивати стручна Комисија, а проглашење победница конкурса биће организовано крајем априла. За 100 кандидаткиња чије пријаве буду најбoље оцењене, Пошта ће обезбедити националну видљивост њиховог пословања кроз бесплатан огласни простор у више од 1.500 пошта широм Србије у виду представљања у брошури која ће бити доступна без накнаде корисницима поштанских услуга, као и у онлајн брошури, на мониторима у поштама, и на корпоративном сајту и званичним профилима Поште на Инстаграму, Фејсбуку и Линкедину.

Детаљне информације о условима конкурса и начину пријаве доступне су на интернет адреси, а Пошта Србије позива све предузетнице широм земље да се укључе у избор успешних пословних жена Србије. За додатна питања на располагању је имејл адреса konkurspreduzetnice@posta.rs.

Поводом 8. марта, Међународног дана жена, Пошта је пустила у оптицај и емисију пригодних поштанских марака под називом „Дан жена”, чији су аутори браћа Замуровић, светски познати фотографи. Издање са мотивом цвета, симболом овог празника, на пригодан начин исказује признање свим женама за њихова друштвена, научна, политичка, стваралачка, спортска и сва друга лична постигнућа.

У част нежнијег пола, и палата  Главне поште у Београду у Таковској 2, ноћас ће светлети у
нијансама пурпурне боје.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas