Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ ТРИКОВИ

ВЕРОВАЛЕ или не, али природно ПОВЕЋАЊЕ ГРУДИ је могуће! Ево и како

Која жена није пожелела да има бар за број веће груди?

1652648932_bra-g53071537c_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Жене углавном жуде за већим грудима, можда не у мери у којој и мушкарци, али нема сумње да смо се бар једном погледале у огледало и помислиле да би било супер да имамо груди макар за један број веће. Иако су пластичне операције груди данас доста доступније него раније, жене не доносе тек тако одлуку да се упусте у операције и притану на ту дозу бола.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Стари травари тврде да се потпуно неуобичајене лековите биљке могу имати велики утицај на природно увећање груди.  Ево о којим биљкама је реч.

Биљке за раст груди

Анис је кинеска биљка која се користи као зачин, али састојци у њој утичу на раст груди, па је можете почети чешће користити у те сврхе.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Чичак је већ одавно познат по разним благотворним учинцима, а конзумација чичка повећава проток крви у ткиво дојки и оснажује репродуктивни систем. Како успут и сјајно помаже при варењу, разлога за конзумацију има на неколико основа.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Коморач не служи само за чајеве за смирење грчева код беба, него својим састојцима анетхолима, дианетхолим и пхотоанетхолима повећава ниво естрогена у телу. Уз то садржи и фитоестроген који стимулише раст груди и повећава прозводњу млека код дојиља.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas