Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКЕ ТЕМЕ

На ова ТРИ НАЧИНА ћете природно ПОВЕЋАТИ ГРУДИ

Могуће је захваљујући одређеним намирницама и триковима.

1604567634_Depositphotos_89045276_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Током раздобља ПМС-а груди су веће и чвршће, а корпе грудњака постају савршено попуњене. Али овај многим женама примамљив ефект од сада можете задржати током целог месеца, а све захваљујући одређеним намирницама и триковима за природно повећање груди.

Храна богата протеинима

Хормони естроген и прогестерон имају значајну улогу у одређивању величине груди. Желите ли пуније и чвршће груди, важно је да телу омогућите природно и појачано лучење ових женских хормона.

То се може постићи уз помоћ намирница богатим протеинима попут црвеног меса, рибе, живине и јаја. Ако пак преферирате поврће, оно најбогатије протеинима су квиноја, махунакрке, орашасти плодови, тофу, спанаћ те остало зелено лиснато поврће.

Прочитајте још: ИСПРАВИТЕ КОСУ без пресе и фена: Ова техника је залудела ЖЕНЕ (ВИДЕО)

Храна богата естрогеном

Споменути хормони заслужни су за изглед ваших груди, а већи ниво естрогена може се постићи на природан и здрав начин. Све што треба да учините јесте да дневни мени обогатите намирницама које повећавају ниво хормона у организму.

Фото: Депозит

Намирнице које садрже највише природног естрогена су семенке лана и сунцокрета, соја и бројне намирнице направљене од соје као и јаја и махунарке. Исти учинак имају и коморач и црвена детелина.

Прочитајте још: ПЕТ доказа зашто је боље имати ПЕДЕСЕТ него 20 ГОДИНА!

Храна која појачава циркулацију

Појачана циркулација вашем телу доноси бројне предности. Осим лепше коже и смањења омражене наранџине коре узроковане целулитом, здрава циркулација чини чуда и за ваше груди. Циркулација балансира рад организма, али и лучење хормона.

Осим тренингом и рекреацијом то се може постићи и намирницама попут белог лука, тамне чоколаде, ђумбира, цитруса, гоџи бобица, зоби, шпаргле, авокада и лубенице.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas