Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKI TRIKOVI

VEROVALE ili ne, ali prirodno POVEĆANJE GRUDI je moguće! Evo i kako

Koja žena nije poželela da ima bar za broj veće grudi?

1652648932_bra-g53071537c_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Žene uglavnom žude za većim grudima, možda ne u meri u kojoj i muškarci, ali nema sumnje da smo se bar jednom pogledale u ogledalo i pomislile da bi bilo super da imamo grudi makar za jedan broj veće. Iako su plastične operacije grudi danas dosta dostupnije nego ranije, žene ne donose tek tako odluku da se upuste u operacije i pritanu na tu dozu bola.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

Stari travari tvrde da se potpuno neuobičajene lekovite biljke mogu imati veliki uticaj na prirodno uvećanje grudi.  Evo o kojim biljkama je reč.

Biljke za rast grudi

Anis je kineska biljka koja se koristi kao začin, ali sastojci u njoj utiču na rast grudi, pa je možete početi češće koristiti u te svrhe.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i osnažuje reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima na nekoliko osnova.

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

Komorač ne služi samo za čajeve za smirenje grčeva kod beba, nego svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećava nivo estrogena u telu. Uz to sadrži i fitoestrogen koji stimuliše rast grudi i povećava prozvodnju mleka kod dojilja.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas