Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Жене, ово су ЗНАЦИ ДА СТЕ У БРАКУ СА САВРШЕНИМ мушкарцем: Чувајте га као мало воде на длану

Прави партнер не само да говори лепе речи, већ и делује када треба. У тешким ситуацијама увек је спреман да буде раме за плакање, утеши вас и помогне како год може.

1697377893_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Осим тога, зна да кува. Модерне жене мисле да је мушкарац који изгледа мужевно и зна да скува ручак идеалан супруг.

Ово су још неке особине које савршени муж треба да поседује:

Увек ће вас подржати и пази на детаље

Сви ми грешимо, а кад се то догоди, ваша боља половина би требало да буде на вашој страни. Чак и ако грешите. У било којој ситуацији, супруг би требало да вас подржи, а не да вас криви.

Такође, ‘савршени’ мушкарац пази на детаље. То не значи да ваш мушкарац мора да зна сваки детаљ вашег живота или да се сети шта сте носили оног дана кад сте се упознали. Али прима на знање ствари које су вама важне. Зна колико шећера стављате у кафу и која вам је омиљена песма.

Мудар је и зна да вас развесели

Иако може бити корисно имати некога ко вам може објаснити квантну физику, важније је крај себе имати човека који може да пронађе излаз из уобичајених животних проблема. Ако је мушкарац у стању да вам да добар савет кад се посвађате с мајком, онда сте врло срећни.

Кад се осећате лоше, ваш мушкарац би требало да зна како да вас орасположи: испричаће вам сјајан виц, подржати вас или учинити друге ствари због којих ћете се осећати боље.

Идеалан мушкарац може наћи заједнички језик с полицајцима и водоинсталатерима без претњи или мита. Може се носити и с вашом злобним комшиницом.

Не заборавља на ваше проблеме и цени ваше мишљење

Мушкарцима је обично тешко да се концентришу на више задатака одједном. Али особа која вас воли би ваше проблеме увек требало да постави као приоритет и никада их не ставља на друго место.

Однос између мужа и жене не би требало да буде само заједнички живот, они такође треба да постану пријатељи и међусобни саветници. То, међутим, не значи да би мушкарац требало да буде под контролом своје супруге. Учење заједничког доношења одлука пресудан је елемент срећног брака.

Помаже вам у кућним пословима

Ако вас супружник цени и поштује, никада вам неће допустити да се осећате као да сте његова кућна помоћница. Разуме да се на послу умарате и зато је увек спреман да вам помогне у чишћењу куће ако га питате. Штавише, заједничко обављање кућних послова изврстан је начин да брже обавите посао.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas