Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУЋА

ЖЕНЕ СУ СЕ УЛЕЊИЛЕ?! Ево КОЛИКО времена троше чишћећи стан!

Често се могу чути жене како им цео дан прође у чишћењу и спремању, да ли је тако?

1601125353_Depositphotos_52712019_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Не можемо баш да се похвалимо да уживамо у чишћењу животног простора, а истраживања су показала да све мање времена проводимо у таквим активностима.

Један од разлога су обавезе које нам је наметнуо савремени стил живота, али је понекад крива и лоша организација.

Прочитајте још: Како да направите идеалан РУЧАК ЗА ПОСАО

Такође, многи ће и оно мало слободног времена радије искористити за кафу са пријатељицом него да се лате усисивача или крпе за прање прозора или подова.

Чистимо пола сата мање него пре шест година

Једна студија је показала да недељно на чишћење утрошимо 32 минута мање него 2014. Тада нам је у просеку било потребно четири сата и 39 минута да средимо стан, а сада четири сата и седам минута. Већина испитаника је рекла да им је најомраженији део после чишћење рерне, затим рибање тоалета, док треће место на листи непопуларних кућних послова заузима прање прозора.

Пре су жене спремале стан 39, а сада 7 минута!

Како не бисте дошли у ситуацију да не знате од чега да почнете, било би добро на направите план чишћења на дневном, недељном и месечном нивоу, али и послова које треба да обавите једном годишње.

Прочитајте још: Имамо их СВИ и БАЦАМО ИХ, а оне оштре НОЖЕВЕ и чисте загореле ШЕРПЕ

У сређивање укључите и остале чланове породице. Тако ће вам бити лакше да се изборите са обавезама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas