Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA

O Mili iz Arilja priča Srbija: Napravila HIT PROIZVOD zbog koga joj žene ne izlaze iz kuće!

Renovirala je staru porodičnu kuću kraj Rzava, opremila romantičnim apartmanima i počela da prima turiste. Onda je otvorila kozmetički salon i napravila svetski hit tretman!

pjimage-5ec7d248dc732.jpg
Oglas

Ona je lepa, nasmejana, uvek raspoložena. Pleni duhom i izgledom. Ona je prava Vila Ravijojla! Mila Lečić je u selu uspela da uradi ono što mnoge žene u gradu nisu: napravila je kozmetički hit proizvod o kojem sanjaju mnoge žene koje vode računa o svom izgledu.

Pročitajte još: Kikinda je jedini grad na svetu koji ima POSEBAN MESEC SOVEMBAR - Evo odgovora u čemu je TAJNA! (Foto)

Mila sa kremom od malina

Maline su brend Arilja, jer najmirisnije i najukusnije stižu iz ovog kraja. Ali, maline nisu samo za jelo, sokove i kolače, već su dobre i za lice! Mila Lečić, poznatija kao Vila Ravijojla, osmislila je tretman lica malina, ali i masažu.

Masaža malinama je najpopularnija u petak.

- Najpopularnija je masaža malinama i to petkom, kada žene umorne dolaze sa posla i žele da se resetuju - ističe Mila.

Ovaj, najpopularniji tretman malinama košta hiljadu dinara, a podrazumeva masažu lica, vrata, ramena i dekoltea. Toliko je i masaža umornih stopala.

Mila je od domaćice postala ozbiljna biznis-žena. Ona je staru porodičnu kuću u podnožju brda Klikoč, sa tri strane okruženu šumom, na obali Rzava, renovira je i otvorila za turiste. Izgradili su je njeni roditelji osamdesetih godina 20. veka i bilo joj je žao da je prepusti zubu vremena. Kuća je u šumsko-varoškom stilu, sve je uredno, ali nije savršeno i utegnuto.

Sezona malina traje od?
Sezona malina traje od sredine juna do avgusta, ali tretman malinama se radi cele godine.

- Dolaze gosti iz grada, željni mira i tišine, a "korona" je potpuno promenila njihove navike i ponašanje - kaže Mila Lečić.

Prethodnih godina je najviše turista u seoskom domaćinstvu bilo u julu. Korona je promenila strukturu gostiju, pa sada u Arilje dolaze na više dana, a ne na kratak ili produženi vikend. Sada dolaze zaljubljenici u prirodu i kanjonin koji rano ujutru odu na Rzav. Reka je postala popualrna zahvaljujući kampanji protiv malih hidroelektrana.

Arilje netaknute prirode
Vole uredno srpsko selo, ali ne i ulickano.

Mila svoje goste dočekuje u beloj haljini i sa cvetnim vencem na glavi, obučena kao Vila Ravijojla. Kaže da je primetila da domaći turisti vole srpsko selo koje je uredno, ali ne i - ulickano.

- Nisam dozvolila da se kose zvončići i turisti su oduševljeni plavim tepihom, kada se umorni vrate iz šetnje u prirodi raspale roštilj pod jelom, sede i slušaju tišinu - kaže Mila.

Pročitajte još: Golubac i Lepenski vir ste, možda, videli, ali ovo ČUDO sigurno niste! (Foto/Video)

Naujveći problem seoskog turizma su upravo gradski gosti. Naime, turisti iz Beograda i Novog Sada poruče doručak u 9.00 ujutru, a prvu kafu popiju tek u 11, a doručkuju u 13 časova.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas