Oglas
· · Komentari: 1
TURISTI

PUTNICI ZGROŽENI: Mrtav hladan IZUO CIPELE u avionu, a žena počela da ga MASIRA! (VIDEO)

Turisti su jedva čekali da čarter letovima krenu na more, ali neki su se u avionu previše opustili.

1597314233_passanger.PNG
Foto: Instagram/ screenshot Passanger shaming
Oglas

Tokom putovanja smo prisustvovali situacijama kada su se putnici izuvali, skidali cipele i dizali noge na tuđa sedišta, ali ovako nešto nismo!

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Muškarac i žena su dobili mesta kraj prolaza, jedan iza drugog. U jednom trenutku se muškarac izuo i digao desnu nogu koju je žena ispred njega odmah prihvatila i počela da masira! Neko ih je snimio...

Pročitajte još: OHRID kakav NIKADA niste videli! GORI Tviter - ĐUBRE na sve strane, a za sve odgovorni ONI (FOTO)

Društvene mreže gore! Video je objavljen na Instagram profilu "Passenger Shaming" koji je poznat po blamiranju putnika.

Video je objavljen na profilu za blamiranje putnika!

"Da li se uopšte poznaju", jedan je od 3.900 komentara. Većina je zgrožena, a stručnjaci za avijaciju kažu da je to što su uradili izuzetno opasno, jer putnici moraju sve vreme da ostanu obuveni pošto se nikada ne zna kada će, u slučaju nezgode, morati da napuste avion.

Pročitajte još: ISTINITA PRIČA: Tri meseca ŽIVEO NA AERODROMU o trošku aviokompanije, pa rekao: Idem sada kući!

Jedno poznato o ovim putnicima je da su oboje iz Britanije i da su se uputili u Španiju na odmor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas