· · Komentari: 0
SEKS SIMBOL

Bila je seks simbol 90 -ih: Evo kako danas izgleda čuvena glumica iz serije ZLOBNICA (FOTO)

Nema nijednu boru na licu

1597332583_zlobnica.jpg
Foto: YouTube printscreen /Rodrigo Bastos Novelas

Gabrijela Spanić, bila je jedna od omiljenih likova latino američke serije "Zlobnica", u kojoj je tumačila lik Paole Bračo.

Pročitajte još: Grade se STANOVI za porodice sa decom na Novom Beogradu - EVO O ČEMU SE RADI (FOTO)

Pročitajte još:  Pamtimo je kao lepoticu iz serije RUBI.. Doživela je tragediju, a danas izgleda OVAKO (FOTO)

Uobražena, bestidna i sebična zla žena, bila je udata za Karlosa Danijela, bankrotiranog preduzetnika koji je zaslepljen njenom lepotom. Iako ga je varala sa raznim muškarcima, on to nije primećivao. Na jednom od svojih dugih putovanja, Paola sreće Paulinu, siromašnu čistačicu toaleta luksuznog restorana, za koju se ispostavlja da joj je sestra bliznakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rainha é rainha ❤

A post shared by Gabriela Spanic = A Usurpadora (@spanicfan) on

Ipak, ova čuvena "Zlobnica" u privatnom životu nije ni nalik Paoli iz serije. Živi povučenim životom. Glumi u latino američkim serijama i izgleda nikad bolje.

Često objavljuje fotografije na Instagramu, pa tako često njeni pratioci komentarišu da sada izgleda mnogo bolje , nego dok je igrala u poznatoj seriji. Bila je udata za Migela de Leona, 90-ih godina, ali se posle samo nekoliko godina i razvela od njega. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.