Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Potresna ispovest zvezde "Potere": Autizam me sprečio da pronađem pravu ljubav

Zvezda emisije "Potera", otkrila zbog čega je u 62. godini i dalje sama

1612434129_eni.jpg
Foto: Youtube printscreen/ BestOfTheChase
Oglas

Eni Hergeti, koja je u javnosti postala poznata u kao jedna od tragača u emisji "Potera", ispričala je svoju potresnu priču o autizmu, koji je po njenom mišljenju, sprečio da upozna pravu ljubav.

Pročitajte još: Džon Travolta zaigrao sa ćerkom: Ovi pokreti su viđeni samo u filmu "Brilijantin" (VIDEO)

NJena najduža veza, trajala je svega četiri meseca, a i dalje se bori kada je ljubav u pitanju.  Ona se našalila na svoj račun, govoreći da ima jako nizak nivo "emocionalne inteligencije".

Ona ima Aspergeriv sindrom, odnosno oblik autizma, koji često otežava socijalnu interakciju i komunikaciju. Ani je ovaj oblik bolesti dijagnostifikovan u 40, godini i priznaje da je to veoma sputava kada je ljubav u pitanju. Govoreći prvi put pred kamerama, Eni kaže da jedna od stvari koje idu uz autizam je i ta što ne može da održi vezu.

- Moja najduža veza je bila četiri meseca. On je živeo u Brajtonu, a ja Mančesteru. Bio je divan momak, ali ja jednostavno nisam mogla da mu posvetim onoliko pažnje, koliko je ljudima potrebno - rekla je Hergeti i dodala:

Pročitajte još: Šala ovog čoveka izazvala je 4.000 raskida i 17 razvoda ... Razlog je neverovatan!

- Kada sam saznala da sam autistična, to mi je razjasnilo dosta stvari, a jedna od njih je i ta, da nikako ne mogu da uspem. Zbog toga se osećam klustofobično u vezi. Stalno mislim da to nikako nije namenjeno meni - zaključila je Eni, koja se proslavila učešćem u raznim rijalitijima, a 2018, godine bila je učesnik emisije "Ja sam poznata".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas