Oglas
· · Komentari: 1
KRALJEVSKA KUĆA

Od čega žive princ Hari i Megan, kad nigde ne rade?

Kuća u kojoj žive vredi 14,6 miliona dolara, a nemaju redovan prihod.

1615468299_hm.PNG
Foto: Instagram/ screenshot harry_meghan_updates
Oglas

Dok su živeli u Londonu bračni par je dobijao godišnju platu od pet miliona funti. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa tvrde da od januara 2020. godine ne dobijaju novac od kraljevske kuće i da su finansijski nezavisni. Od čega žive?

Pročitajte još: Princ Vilijam progovorio o intervjuu Harija i Megan i izneo planove za budućnost

Na početku su Hari (36) i Megan (39) napravili "novi dogovor" sa princom Čarlsom, koji je preuzeo na sebe da im finansijski pomaže dok se ne osamostale. Princ Čarls ima siaset finansijskih investicija i imovine koju izdaje, jer je je godinama mudro upravljao bogatstvom. Naime, princ Čarl se do marta prošle godine, dakle za samo dva meseca, Hariju i snajki prebacio 5,6 miliona funti.

Ko im plaća obezbeđenje?
Kada je kanadska vlada objavila da im više neće plaćati obezbeđenje, par se preselio u SAD. Tajkun Majkl Peri im je ponudio kuću tokom kovida, a princ je Opri rekao da su ušli u kombinaciju sa "Netfliksom" upravo da bi mogli da plaćaju obezbeđenje.
Kraljevska kuća nas je "isekla finansijski"

Međutim, Hari i Megan su Opri Vinfri izričito naglasili da ih je onda "kraljevska kuća isekla finansijski". Ostalo je nejasno da li je "presušio" priliv od Čarlsa.

Prinčevi su nasledili novac od majke i prababe.

Braća Vilijam i Hari su od majke Ledi Di nasledili bogatstvo vredno 13 miliona funti i bratski su ga podelili. I prabaka, kraljica majka, koja je umrla 2002. godine im je stavila nešto novca.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Jedna je od najvećih folk zvezda, a danas je svim damama poslala snažnu poruku (FOTO)

Pravo pitanje se postavlja odakle je Hari nabavio novac za novu kuću u Kaliforniji koju su kupili i renovirali za 14,6 miliona dolara? Kuća je okružena imanjem od 18.000 kvadrata i, između ostalog, ima 16 soba, lift, sobu za masažu, teretanu, pozorište i mnogo toga.

Sama Megan je tokom karijere glumice uspela da zaradi samo 50.000 dolara, a najveći uspeh joj je bila uloga u seriji "Odela". Imala je blog i modnu liniju.

Megan je kao glumica zaradila 50.000 dolara.
Renoviranje vikendice
U septembru 2020. godine Hari i Megan su objavili da su za renoviranje vikendice u Vinzoru potroili 2,4 miliona funti. Međutim, to nije bio njihov, već novac britanskih građana.

Pošto više nisu članovi kraljevske porodice mogu slobodno da zarađuju novac, ali Megan je, prilikom udaje za Harija, potpisala ugovor da više nikada neće glumiti. Par je uspeo da pronađe "rupu u ugovoru".

Pročitajte još: "Nisam želela da živim": Potresna ispovest Megan Markl u intervjuu kod Opre

Megan je pozajmila glas crtanim filmovima, pa u tom kontekstu treba posmatrati i njihov ugovor sa svetskim kompanijama Netflix i Spotify za koje su Opri iskreno rekli da su "vredni milione".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas