Oglas
· · Komentari: 0
MODA

Posle kiše dolazi DUGINA haljina, jer "srećni print" savršeno stoji svakoj ženi (FOTO)

"Duga haljina" nikada neće izaći iz mode, jer je romantična, vesela, lepa...

1619504673_Duga.PNG
Foto: Instagram/ screenshot lynlabelle
Oglas

April je na izdisaju, ali ne i šarene boje koje je doneo ovaj mesec posle mračne zime. Spremite se za maj i nabavite duga haljinu.

Pročitajte još: Sve oči bile su uprte u ZENDAJU: Ušetala je u Valentino žutoj haljini, a vrat je krasila orglica od 6 MILIONA DOLARA! (FOTO)

Da li ste čuli za "srećni print"? To je šara koju čini nekoliko boja, a kada vas neko vidi u njoj uvek se nasmeši i oseća lepo.

To nisu stroge linije, već nehajne pruge
Pokrivaju fleke!
Duga bluze i haljine su se nekada pravile kako bi se pokrile fleke. Uvrnu se u trubu, vežu i umaču u različite boje.

Duga šare su uzdužne ili poprečne, na suknji ili haljini, bluzi ili sakou. Zajedničko im je što to nisu linije, strogo razdvojene štrafte, nego nehajne dugine boje koje se prelivaju.

Birajte boje iz duginog spektra koje vama stoje.

Pošto duga ima mnogo boja tako i ovaj print može da se dobije od roze, žute, tirkiz i bele, ali i od zelene, lila i bele, u zavisnosti koja vam boja najlepše pristaje.

Pročitajte još: Dženifer Lopez bira BELU KOMBINACIJU: NJen stil možemo odmah da iskopiramo (FOTO)

Duga haljine i suknje je uglavnom maksi, ali može biti i midi minić. Može biti sa rukavima, karnerima, ali i isečena na grudima. Možete nabaviti i duga pantalone i šorceve.

I mnoge poznate ličnosti su već ponele dugine haljine kreatora poput Džulije Garner. Obojte i vi orman šarenom haljinom.

Pročitajte još: Parižanke diktiraju: Blejzer i široke pantalone obavezno, ali sve gubi smisao bez JEDNE sitnice

Aprilska kiša ne može da pokvari dobro raspoloženje!

Pročitajte još: DVE boje su KRALJICE sezone: Zavladala je žuta, a druga je...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by N. Linda (@lynlabelle)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas