· · Komentari: 0
stil

Kejt Midlton blista u boji sa kojom nema greške: Midi haljina i tašna koja je osvojila žene (FOTO)

Kejt Midlton pokazala je da je jedna boja dovoljna

1667553883_profimedia-0735096070.jpg
Foto: profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, vratila se kraljevskim dužnostima i zajedno sa suprugom, princom Vilijamom, podržala organizaciju koja se bavi mentalnim zdravljem kod mladih.

Kejt na fotografijama izgleda veoma srećno, a kako se to od nje i očekuje, oličenje je elegancije u bojama jeseni.

Pročitajte još: Stajling od MILION DOLARA: Jelena Karleuša odevnom kombinacijom ostavila sve bez daha na CRVENOM TEPIHU (FOTO)

Princeza je obučena u bež od glave do pete - boja sa kojom tokom ovih meseci nema greške. Nosi popularnu haljina-rolku, njene omiljene midi dužine i A kroja. Struk je istakla tankim kaišem, a preko je prebacila raskošni bež kaput. Kosu je pustila da jednostavno pada u blagim talasima, dok je prirodna šminka istakla njene crte lica.

Foto: profimedia

Kako bi celokupan izgled dobio još veću dozu elegancije i svedenosti obula je salonke bež boje. U rukama nosi mini tašnu, model koji je osvojio žene širom sveta, a vidimo da je među njima i lepa Kejt.

Ukoliko vam je potrebna inspiracija za kombinaciju odeće za posao ili neki svečaniji dnevni događaj izgled Kejt Midlton može da bude indealna inspiracija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.