Oglas
· · Komentari: 1
Kad slavimo MI POKLANJAMO!

Hvala na velikom intresovanju! Spisak dobitnika objavljuemo u ponedeljak u 12h!

Vaš omiljeni Magazin danas slavi prvi rođendan!

1620372693_0506-MAGAZIN-1-RODjENDAN_L.jpg
Foto: Novosti
Oglas

Kada smo pre tačno godinu dana postali deo medijskog neba Srbije, priželjkivali smo da stvorimo onlajn prostor koji će čitaocima omogućiti da uživaju u sadržajima magazinskog karaktera.

Želeli smo da zadržimo kredibilitet koji Novosti uživaju među svojim redovnim čitaocima, a da istovremeno sa našim brendom upoznamo mlade ljude i postanemo redovna web adresa kojoj se vraćaju.

Godinu dana kasnije, mi možemo reći da smo uspeli, a to govore i brojke. Međutim, ono što one ne mogu da izmere, jeste poverenje koje nam svakodnevno ukazujete na razne načine – komentarima, pohvalama, podrškom.

Zato je današnji dan rođendan svih nas koji i dalje verujemo u pravo novinarstvo, u ,,staru školu“ vrhunskog sadržaja, koja je neprikosnovena i koju ništa ne može poljuljati.

Digitalne tehnologije donele su nam mogućnost da se pojavimo u novom ruhu, ali svi znamo da ,,odelo ne čini čoveka“, pa tako ni forma ne utiče na kvalitetan sadržaj.

Naprotiv – donosi mu novu vrednost, ali ukoliko nema suštine, ta vrednost je ništavna.

S tom devizom, idemo i u narednu godinu, u kojoj ćemo vredno i energično nastaviti da radimo na tome da čuvamo vaše poverenje!

Tim povodom, mi želimo da nagradimo one koji su nam davali "vetar u leđa", verovali u nas i zbog kojih i postojimo - naše verne čitaoce!

POKLANJAMO!!

Prvih 20 posetilaca našeg sajta koji u nedelju, 9. maja, u 12 sati pošalju mejl na adresu magazin@novosti.rs imaće priliku da osvoje lepe i vredne poklone:

* Produženi vikend za dve osobe (na bazi poluponsiona) u hotelu ZEPTER u Vrnjackoj banji

* 3 x vaučer od 5.000 dinara za kupovinu u Liliju

* 1 x 4 karte za predstavu CARSTVO MRAKA, 12. maja u "Narodnom pozorištu" u Beogradu

* 1 x 4 karte za predstavu NEČISTA KRV, 26. maja  u "Narodnom pozorištu" u Beogradu 

* 1 x 4 karte za predstavu BELA KAFA, 28. maja u "Narodnom pozorištu"u Beogradu

* Knjige u izdanju "Novosti" 
    3 x "One su promenile Srbiju", autori: Tatjana Loš i Milena Marković
    3 x  "Serviraj za pobedu" Novak Đoković
    3 x "O Srbiji i Srbima", autor Aleksandar Čepurin
    2 x  "Mojih 80 - portreti", autor Matija Bećković
    2 x "NLO nad Balkanom", autor Dragan Vujičić   


VAŽNO! Pravo učešća imaju svi punoletni građani. Obavezno upisati ime i prezime, adresu  i kontakt telefon.

SPISAK DOBITNIKA  I INFORMACIJU O PREUZIMANJU POKLONA OBJAVIĆEMO U PONEDELJAK, 10. MAJA,  U 12H NA SAJTU  magazin.novosti.rs

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas