Oglas
· · Komentari: 0
FRIZURA

Za devojke koje ih vole, a ne žele da se ošišaju: Napravite LAŽNE ŠIŠKE za 2 minuta (VIDEO)

Uz ovu frizuru imaćete šiške kao iz salona.

1623762633_siske.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Gorgeous Borges
Oglas

Žene kada žele drastičnu promenu u svom životu, uvek prvo polaze od kose. Mnoge skrate krajeve, ošišaju šiške, promene frizure ili se ofarbaju u drugu boju.

Ovakve promene mogu biti i te kako uspešne, ali je moguće i nezadovoljstvo i kajanje, zbog čega ćete naredne mesece provoditi u iščekivanju da kosa poraste ili da se isprere boja.

Pročitajte još: Zaboravite na šnale i trake za kosu: Ove FRIZURE su u trendu i OVOG LETA (FOTO)

Šišanje šiški je definitivno rizik kada je u pitanju promena frizure, posebno ako ih nikada pre niste nosile, pa vam zbog toga preporučujemo da ovog leta probate lažne šiške.

Pravljenje lažnih šiški je vrlo jednostavno - u tri koraka - i neće vam trebati više od dva minuta.

Vežite kosu u visok rep i od repa napravite punđu tako da pramenovi štrče oko gumice.

Veći deo kose prebacite preko glave, kako bi šiške prekrile čelo.

Foto: Printskrin/Jutjub/Gorgeous Borges

Vežite punđu još jednom gumicom, i pokupite pramenove koji su ostali.

Foto: Printskrin/Jutjub/Gorgeous Borges

Lažne šiške biće idealne i za one koje ih vole, ali nemaju hrabrosti da ih ošišaju. Još jedbna dobra stvar jeste - čim vam dosade, samo odvežite kosu.

U videu ispod pogledajte detaljno kako da napravite frizuru sa lažnim šiškama.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas