Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

Obukla NAKIT, a publika zanemela: Mlada GLUMICA ponela neobičan TOP zbog kojeg je zasenila čak i Nikol Kidman (FOTO)

Mlada glumica El Fening pojavila se u do sada neviđenom izdanju.

1637159349_profimedia-0643447238.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ove godine mnoge poznate holivudske dame okupile su se na dodeli nagrada časopisa  "InStyle", tokom koje su svečano uručena priznanja ženama poznatim u oblastima mode, filma, televizije i pop kulture.

Tokom ove večeri, crnim tepihom prošetale su neke od najvećih zvezda današnjice, uključujući i glumicu Nikol Kidman, kao i El Flening, mladu glumicu koju smo imali prilike da gledamo u ulozi princeze Ružice iz filma "Grdana".

Pročitajte još: Četiri meseca nakon porođaja Gal Gadot ODUŠEVILA zavodljivom i smelom HALJINOM na crvenom tepihu (FOTO)

Najboljom stilistkinjom proglašena je Samanta Mekmilen, koja je bila zadužena za Elin neobičan stajling.

El se opredelila za vrlo smelu kombinaciju crne suknje i neobičnog topa u obliku karike lanca s potpisom modne kuće "Balmain". Top je zlatne boje i ukrašen je dvostrukim nizovima kristala.

Foto: Profimedia

Mlada glumica je neobičan top koji podseća na nakit uklopila sa minimalističkim detaljima. Bila je prirodno i neupadljivo našminkana, a kosa joj je padala ravno niz leđa, dok je na rukama imala zlatno prstenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas