Oglas
· · Komentari: 0
HOLIVUD

Jedna poruka odvela ga je pravo u SMRT: Navršava se osam godina od NESREĆE u kojoj je POGINUO Pol Voker

Iznenadna smrt glumca iz serijala "Paklene ulice" rastužila je celu planetu.

1638296750_pol.png
Foto: Printskrin/Jutjub/BeautyandtheDirtTV
Oglas

Pol Voker (40) tragično je nastradao pre osam godina u saobraćajnoj nezgodi kada se njegov auto marke "Porše" zabio u metalni stub na ulici, nakon čega se vozilo zapalilo. Pol je ostao u svom automobilu zarobljen u sedištu, a navodno ga je pojas prikleštio i slomio mu rebra i karlicu.

Spasioci su pokušali da ugase zapaljeni automobil, ali njihovi napori nisu dali rezultata. U nesreći je poginuo i njegov prijatelj Rodžer Rodas, koji je bio za volanom.

Pročitajte još: USMRTIO majku i ćerku, i tvrdio da se ničeg NE SEĆA: Muž Sare Džesike Parker ima BURNU PROŠLOST iza sebe

O pogibiji slavnog glumca se spekuliše i danas, a njegova smrt obavijena je velom tajni i kontroverzi.

Pol je iza sebe ostavio ćerku Medou Rejn Voker, koja je u trenutku nesreće imala samo 14 godina. Medou je, dve godine kasnije, sa svega 16 godina, odlučila je da se bori za pravdu i tužila je "Porše", proizvođača sportskih automobila, kog je krivila za nesreću i smrt svog oca.

Jedna poruka odvela ga je pravo u smrt

Tog kobnog dana, Pol je isplanirao da sa svojom ćerkom Medou, koja danas ima 22 godine, ukrašava novogodišnju jelku.

Međutim, kada mu je stigla poruka sa podsetnikom na humanitarni događaj, za koji je potpuno zaboravio da treba da mu prisustvuje, izjurio je iz kuće i otišao tamo.

Stigao je na događaj, ali se sa njega nikada nije vratio.

Brigu o Medou preuzeo je glumac Vin Dizel, jedan od najboljih prijatelja njenog pokojnog oca koji se i zavetovao da će o Polovoj ćerki voditi računa kao o svom detetu.

Medou je tokom godina isticala koliko joj znači Dizelova podrška, a fanovi su bili potpuno u suzama kada su na njenom profilu osvanule fotografije sa venčanja. Do oltara ju je vodio niko drugi do slavni glumac, a obožavatelji su još jednom prokomentarisali da u Holivudu ipak postoje prava prijateljstva, ali i koliko Medou liči na svog pokojnog oca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas