· · Komentari: 0

Andreana Čekić progovorila o skandalu sa svadbe Katarine Grujić i Marka Gobeljića: Pevačica otkrila da li je izgubila burme i ko se najviše napio

Pevačica otkrila šta se zapravo dešavalo

1654669887_andrana.jpg
Foto: Youtube printscreen

Andreana Čekić, gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom progovorila o dešavanjima sa svadbe Katarine Grujić kojoj je bila kuma na venčanju.

Pročitajte još: Ko je dečko advokatice Džonija Depa sa kojom su ga spajali? Završio najprestižnije škole, mediji šuškaju da je opčinjen njom (FOTO)

Kako su mediji pisali, Andreana je navodno izgubila burme pred svadbu, a sada je u emisji i otkrila šta se zapravo dogodilo:

- Bilo je fenomenalno na svadbi, najviše sam se napila. Ja sam vesela kad popijem. Bilo je prelepo, najvažnije je da su oni presrećni i da se vole. Puno nas je pevalo, non-stop se nešto dešavalo. Nije istina da sam zaboravila burme da ponesem, oni su već imali burme pošto su se venčali, a istina je da sam uhvatila bidermajer - rekla je Andreana u emisiji "Amidž Šou".

Andreana je otkrila i šta se zapravo događalo za mladenačkim stolom i zbog čega se njena najbolja prijateljica iznervirala:

- Kad smo konačno seli za mladenački sto, kad su svi gosti došli ona se jako iznervirala, kaže: ''Kumo, pogledaj ovo''. Iznervirala se jako, ali to je trajalo pet minuta, neće na dan svoje svadbe o tome da razmišlja. Ali naravno da te stvari ne prijaju nikome - rekla je Čekićeva u emisiji ''Premijera".

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.