Oglas
· · Komentari: 0

18. januara Merkur kreće u svoj direktni hod: Možete da odahnete - Sledi nam bolji period

Svi znakovi osetiće olakšanje

1674050117_foto-Shutterstock-Merkur.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Merkur je bio u retrogradnom hodu od 20.12.2022 sve do danas 18. januara 2023 godine. Sigurno je svakome stvarao blokade, izmenu planova u zadnji čas, problem u komunikaciji pogotovo u emotivnim odnosima kao i izmene za doček i za praznike u "minut do 12".

Većina nas je imala osećaj kao da napravi dva koraka napred pa se vrati četiri unazad. Od danas, mada ne baš odmah, osetićem oolakšanje. Sada svi mirnije razmišljamo i nemamo reakciju u trenutku koje gotovo uvek vode u svađu. Dan pred nama nam donosi rasterećenje i zasigurno već večeras mnogo bolji i jači san.

Pročitajte još: Najređi horoskopksi znak: Oni su rođeni da budu pomagači i POKRETAČI

Sada je odlično vreme da svoje biznis planove polako pičnemo da predstavljamo i da ih realizujemo. U partnerskim odnosima opada tenzija i mnogo bolje komuniciramo. Danas je Mesec u Strelcu u opoziciji sa Marsom pa se možemo osećati umorno, možemo ući u sukob sa nadređenima kao i sa osobom suprotnog pola.

Koncentracija nam opada pa je potreban pojačan napor za radne obaveze, a ako ste vozač obratite posebno pažnju - ne toliko na sebe, već na ostale učesnike u saobraćaju. Takođe, Mesec će biti u trigonu sa Jupiterom što nam daje pozitivne misli, sklad duše i tela kao i potrebu za ljubavlju i lepim stvarima, tj. trenucima.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas