· · Komentari: 0
Horoskop za 15. oktobar

BIK je u bezizlaznoj situaciji, VAGA jedva sastavlja kraj s krajem, a OVE ZNAKE čekaju ljubavni problemi

Saznajte šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1602745173_emoji-3202669_1280.jpg
Foto: Piksabej

OVAN

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

Pročitajte još: ELZA je moćan igrač, a MERIDA gazi napred: Šta ste vi u DIZNIJEVOM horoskopu?

BIK

Povukli ste brzoplete poteze pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim licem. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem.

BLIZANCI

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

RAK

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

Pročitajte još: MATEMATIČAR je "izračunao" ovogodišnje nemire još 2012. godine, a PREDVIĐA još STRAŠNIJE stvari

LAV

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o familiji vašoj ili vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali, ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

DEVICA

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

VAGA

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem pređašnjem troškarenju.

Pročitajte još: Decenijama su nas PRIPREMALI za KORONU, a ovaj MURAL je DOKAZ! (FOTO)

ŠKORPIJA

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

STRELAC

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano za vaš privatni i ljubavni život.

JARAC

Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gde biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubedljivost su za taj posao dragocene.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

VODOLIJA

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

RIBE

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.