Oglas
· · Komentari: 0
astro

Čak TRI retrogradne planete početkom godine: Kako da se nosimo sa njima i izađemo kao novi?

Čekaju nas retrogradni Uran, Venera i, naravno, Merkur.

1641368317_people-g67a676332_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Da li ste se i vi nakon lošeg dana susreli sa rečenicom „Oh, Merkur mora da je retrogradan“. Često pripišemo "krivicu" upravo retrogradnosti neke planete, a ova godina počinje sa čak tri različite planete u retrogradnoj fazi. Planeta koja je retrogradna izgleda kao da putuje unazad, zbog brzine Zemljine rotacije. Što je planeta bliža, retrogradnost će biti kraća, a što je udaljenija, to je duža.

Retrogradni Uran, Venera i Merkur

Prvi je Uran, čija retrogradnost traje od 19. avgusta 2021. do 18. januara 2022. Kao spoljna planeta, efekti možda neće biti tako jaki. Međutim, ovo je planeta pobune i individualnosti, pa slobodno prihvatite sva ta osećanja originalnosti.

Pročitajte još: GAĐA U SUŠTINU: "Wellness" horoskop za 2022. za svaki horoskopski znak

Između 19. decembra 2021. i 29. januara 2022. sledi Venera koja je retrogradna, a to ima veze sa odnosima i finansijama. Stoga, možda ćete želeti da ispitate veze koje imate sa prijateljima i članovima porodice. Takođe je period kada možete da postavite neke ciljeve u budžetu i štednji za ovu godinu, piše The List.

I konačno dolazimo do dobro poznatog Merkura koji je retrogradan od 14. januara do 3. februara 2022. Ovo je unutrašnja planeta koja se brzo kreće, tako da ćete verovatno osetiti neki uticaj. Naročito mogu biti pogođene oblasti poput komunikacije i logike. Zato budite otvoreni, razmislite pre nego što progovorite i pripremite se da rešite svaki problem.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas