· · Komentari: 0
HOROSKOP ZA 25. SEPTEMBAR

DEVICA preispituje svoje odluke, STRELAC nek prizna krivicu, a OVE ZNAKE očekuju novčani izdaci!

Saznajte šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

1601015592_Depositphotos_338520260_s-2019.jpg
Foto: Depozit

OVAN

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog kojeg postajete rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići.

BIK

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

BLIZANCI  

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

RAK

Niste dobro sagledali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki izdatak. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi rešili novonastale probleme.

LAV

Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije jer predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer sledi i trošak.

DEVICA

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

VAGA

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe.

ŠKORPIJA

LJubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove jer kriza je prolazna.

STRELAC

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.

JARAC

Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti.

VODOLIJA

Očekuju vas dobre vesti o znatnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na porodične ali i ljubavne odnose.

RIBE

Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.