Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za četvrtak, 23. mart: Ovnovi PRED DILEMOM, Vodolije očekuju DOBRE VESTI

Jednom znaku koncentracija neće biti na zavidnom nivou

1679482458_shutterstock_2162073581.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu ali i značajno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost.

Bik

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovawima. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

Blizanci

Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stawu ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti.

Rak

Promenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

Lav

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavćanje nečega što je, po vašem mišljenju, jako važno. Ne podležite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru.

Devica

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

Vaga

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima gajite neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najboqi mogući način.

Škorpija

Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala oko zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka u tome što ne vide svi, na isti način, ono što je vama tako kristalno jasno.

Strelac

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca koji, velikim delom, može rešiti finansijske probleme za koje, trenutno, nemate dugoročno rešenje.

Jarac

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savet za danas da manje pričate a više radite.

Vodolija

Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose.

Ribe

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas