Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 14. JANUAR: Merkur je u Jarcu, a Mesec u Ribama - Šta to znači za vaš horoskopski znak?

SAZNAJTE šta vam Merkur u Jarcu i Mesec u Ribama donose za nedelju 14. januar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u odnosu sa ukućanima...

1705218208_218415_shutterstock-1402546766_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek čitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Sa ulaskom Merkura u astrološko polje karijere, gde se već nalazi vaš vladalac Mars, novac vam pristiže preko poslova sa nekretninama, drvenarijom, nakitom, prehrambenim proizvodima. Budite oprezniji ako sklapate dogovore i potpisujete ugovore.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašen znak Jarca, sa čak četiri planete, stavlja akcenat na saradnju sa strancima i poslove koji uključuju česta putovanja. Pazite šta potpisujete, a mogući su i problemi sa putnom dokumentacijom. Svađe i ljubomorne scene sa partnerom.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mnoštvo planeta u osmom astrološkom polju gde se nalazi i vaš vladalac Merkur blizu Marsa, upozorava na dodatni oprez sa finansijama. Aspekti Venere, koja upravlja vašim emocijama, čine vaš sentimentalni život uzbudljivijim. Opasnost u saobraćaju.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Merkur ulazi u Jarca i odmah pravi spoj sa Marsom što nepovoljno utiče na vaš odnos sa saradnicima i kolegama. Pazite šta se dogovarate i potpisujete. LJubavni partner je sklon raspravama, a slobodnim Rakovima može da dopadne jedna Riba.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašeno astrološko polje posla, u kome se nalazi i vaš vladalac Sunce donosi vam mnogo obaveza. Budite tolerantniji prema saradnicima. Sobodni Lavovi mogu da uđu u strastvenu romansa s nekim ko nosi uniformu na radu. Podložnost povredama.

 

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac, Merkur, planeta biznisa i intelekta, ulazi u astrološko polje kreativnosti, donoseći novac avgustovskim Devicama. budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, čuvajte vredne sitnice i putnu dokumentaciju. Opasnost u saobraćaju.

 

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Merkur ulazi u astrološku kuću privatnosti gde se već nalazi Mars, vladalac partnerskih odnosa, što se nepovoljno odražava na odnos sa voljenom osobom i članovima porodice. Partnerova ljubomora može biti uzrok raskida. Poslušajte savet Ovna.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Spoj vašeg vladaoca Marsa i Merkura koji danas ulazi u astrološku kuću biznisa, donosi rasprave sa saradnicima, kolegama, komšijama. Viša sila može biti uzrok prekida komunikacije sa poslovnim partnerom. Dodatni oprez u saobraćaju.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vladalac vašeg emotivnog života, Merkur, ulazi u znak Jarca i približava se Marsu što ženama Strelcima donosi mogućnost upoznavanja s nekim ko nosi uniformu na radu. Novac vam stiže preko poslova sa nekretninama i prehrambenim proizvodima.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa četiri planete u vašem znaku, omiljeni ste i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Asteroid Psiha između Marsa i Merkura, simbola sukoba i komunikacija, čini vas nervoznijim. Izbegavajte sklapanje dogovora sa strancima. Čuvajte se povreda.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Naglašen znak Jarca donosi vam nesporazume sa saradnicima i rođacima a aspekt između vašeg vladaoca Urana i Venere, vanredne troškove. Žene Vodolije mogu imati doći u konflikt sa voljenom osobom. Slobodne Vodolije upoznaju harizmatičnu, zauzetu osobu.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Merkur, vladalac partnerskih odnosa, ulazi u Jarca i pravi napete aspekte sa Marsom i Neptunom, pa partner žena Riba može biti neiskren prema njima. Povedite više računa o dokumentima i platnim karticama, ključevima, telefonu. Poslušajte savet Raka.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas