Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za nedelju 17. septembar 2023. godine: Lavove očekuje povećanje prihoda, a Strelčeve svađa sa voljenom osobom

Saznajte šta su vam zvezde spremile danas

1694931900_shutterstock_2151114189--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u konjunkciji sa vašim vladaocem Marsom čini vas nestrpljivim da što pre započnete rad na kreativnom projektu za koji imate podršku osobe na položaju. Pozicija Venere donosi vam mogućnost brze zarade, a aspekt sa Neptunom ljubavni zanos.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Zbog konjunkcije Meseca i Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, komunikacija sa saradnicima i kolegama može biti narušena. Neko koga ste smatrali prijateljem, u popodnevnim satima može pokazati svoje pravo lice. Podložnost povredama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mars blizu Meseca, vladaoca vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, ne utiče najbolje na odnos sa bračnim ili poslovnim partnerom. Vaša kreativnost može impresionirati nadređene, ali izbegavajte rasprave sa njima u popodnevnim satima.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec tik uz Mars, u astrološkoj kući privatnog života, donosi vam konflikte i rasprave sa partnerom i članovima porodice. U popodnevnim satima, dobijate poziv za izlazak od Riba ili Strelca. Podložnost povredama u kući.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec, koji upravlja vašom podsvešću, blizu Marsa u polju mentalnog stanja, naglašava vašu intuiciju ali i potrebu za dramatizovanjem. Aspekti vašeg vladaoca Sunca donose vam sjajne šanse za uvećanje prihoda. Budite oprezniji u saobraćaju.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Opozicija između Saturna i vašeg vladaoca Merkura, planete komuniikacija, nepovoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Spoj Meseca i Marsa u Vagi upozorava da pripazite na finansije i da izbegavate podizanje kredita.

 Vaga (23. 9 - 22. 10)

Zbog izazovnih aspekata Meseca i Marsa u vašem znaku, klonite se konflikta i rasprava sa ženama na poslu. Moguć odlazak na kraći poslovni put. Emotivni partner pokušava da vam nametne nešto što vam ne odgovara. Podložnost povredama.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napeti aspekti Meseca sa vladaocima vašeg znaka, Marsom i Plutonom, upozoravaju na opasnost od osoba koje vam mogu raditi iza leđa. Tajna romansa sa vodenim znakom, jednim Rakom ili Ribama, može biti obelodanjena. Čuvajte se u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Konjunkcija Meseca i Marsa u astrološkoj kući kontakata sa strancima, čini vas sklonim pravljenju ambicioznih planova. Novac pristiže preko poslova sa nekretninama. U popodnevnim satima, moguće su rasprave sa partnerom i članovima porodice.

 Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa konjunkcijom Meseca i Marsa u astrološkom polju karijere, pred vama su veliki poslovni izazovi, ali i neko ko želi da osujeti vaše planove. Veza sa osobom koja živi u drugoj sredini, postaje sve zanimljivija. Oprez u saobraćaju.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Zbog aspekata Marsa i Meseca u Vagi, astroloških simbola oprečnog dejstva, budite oprezniji u poslovanju sa osobama koje žive u inostranstvu, jer neko može pokušati da vas prevari. Emotivni partner preteruje u zahtevima koje postavlja pred vas.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca i Marsa u astrološkoj kući novca i opasnosti, opominje da povedete računa o tome šta izjavljujete, naročito ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti. Voljena osoba očekuje da pokažete više razumevanja za nje želje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas