Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 23. decembar 2023. godine: Ribe očekuju neplanirani troškovi, a Blizance susret sa starom simpatijom

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1703317363_Foto-Shutterstock-hoiroskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Merkur, planeta informacija i komunikacija, danas se retrogradnim hodom vraća u Strelca, znak u koji "pada" vaše deveto astrološko polje, pa možete da obnovite saradnju sa strancima ili da dovršite realizaciju svojih planova.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Retrogradni Merkur koji upravlja vašim poslom i kreativnošću, vraća se u astrološku kuću novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko angažmana u medijima, IT sektoru, marketingu, turizmu. Pozicija Meseca opominje da izbegavate konflikte sa ženama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac, Merkur, danas se retrogradnim hodom vraća u sedmu astrološku kuću, pa sa ljubavnim ili poslovnim partnerom možete da zaokružite dogovor ili dovršite razgovor ili zajednički projekat. Susret sa starom simpatijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec blizu Urana, nad fiksnom zvezdom Algol danas može da vam poremeti planove i dogovore. Povratak retrogradnog Merkura u šesto astrološko polje donosi vam rasprave sa saradnicima, ali i rođacima i komšijama.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Povratak Merkura, koji upravlja vašim poslom i finansijama, u astrološku kuću kreativnosti i sporta, donosi vam obnovu poslovnih dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Pozicija Meseca upozorava da izbegavate rasprave sa ženama.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, retrogradnim hodom vraća se devetu u astrološku kuću, što ponovo stavlja akcenat na kontakte sa strancima i poslove koji uključuju česta putovanja, kao i pravna pitanja, studiranje i stručno usavršavanje u inostranstvu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Merkur, planeta koja upravlja vašom podsvešću i kontaktima sa strancima, retrogradnim hodom vraća se u Strelca, pa će se na dnevnom redu ponovo naći teme na koje još nije stavljena tačka. Pozicija Meseca opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Retrogradni Merkur, danas se vraća u astrološku kuću novca, zbog čega bi trebalo da izbegavate rizične finansijske transakcije. Pozicija Meseca, simbola emocija, nad fiksnom zvezdom Algol, podstiče partnerovu ljubomoru i posesivnost.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac sedme astrološke kuće, retrogradnim hodom vraća se u vaš znak, donoseći vam razgovor sa emotivnim ili poslovnim partnerom o nečemu što ste smatrali završenim. Mesec nad Algolom upozorava da se klonite rasprava sa ženama na poslu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Retrogradni Merkur, danas se iz vašeg znaka vraća u Strelca, zbog čega bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora sa ino-partnerima koji se odnose na poslove u turizmu, sudske procese, studiranje ili stručno usavršavanje u inostranstvu.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Povratak retrogradnog Merkura koji upravlja vašom kreativnošću i planovima, u 11. astrološku kuću, donosi vam obnovu poslovnog ili emotivnog kontakta s nekim ko živi u inostranstvu. Budite tolerantniji prema saradnicima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Merkur se danas retrogradnim hodom vraća u Strelca, zbog čega vaš ljubavni partner može ponovo insistirati na temama za koje ste pomislili da su završena priča. Pozicija Meseca nad fiksnom zvezdom Algol, donosi vam neplanirane izdatke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas