Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. MART: Strelčevi, obratite pažnju na voljenu osobu; Rakovi, imajte više strpljenja

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 4. mart

1709540198_shutterstock_2337074839-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko devetog astrološkog polja budi u vama želju za putovanjima, ali vam donosi i poslovni dogovor sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate podršku jedne Vodolije. Strastveni susret sa osobom koju poznajete preko posla.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku i Mesecom u Strelcu, novac može da vam donese projekat koji ima veze sa nekretninama. Budite tolerantniji prema saradnicima. Dopada vam se neko ko se ponaša pomalo misteriozno.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom blizu Neptuna u polju karijere, što upozorava na oprez prilikom kontakata sa strancima, na putovanjima, sa putnom dokumentacijom. Jedna Vaga misli na vas.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Kada vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste astrološke kuće, razmišljate ili planirate poslove sa osobama koje žive u inostranstvu. Roditelji bi trebalo da obrate više pažnje na odnos sa decom, kao i na komunikaciju sa saradnicima i rođacima.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Preko nekog kreativnog ili posla u vezi sa sportom, imate mogućnost odlaska na stručno usavršavanje u inostrnastvu ili put. U ljubavi ste rastrzani, jer vam osećanja govore jedno, a razum drugo, naročito ako se radi o jednoj Vodoliji.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Budući da uvek volite da znate na čemu ste, današnja pozicija Meseca u Strelcu vam ne odgovara, zato nemojte ni da insistirate na poslovnim dogovorima. Jedan romantični Bik će sve učiniti kako bi vam pokazao koliko je oduševljen vama.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec u Strelcu podstiče vašu mentalnu aktivnost, pa razmišljate o novom biznisu, kraćem put, odnosu sa decom, rođacimna, saradnicima. Od kada ste upoznali jednog Blizanca, sve vam je teže da odolite njegovom šarmu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Odgovara vam tranzit Meseca preko Strelca, jer vam donosi novac, preko nekretnina ili kontakata sa strancima. LJubavni partner očekuje da mu poklonite više pažnje, naročito ako se radi o Ribama ili Raku. Bik misli na vas.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko vašeg polja ličnosti, jednom mesečno, uglavnom vam donosi novac jer Mesec upravlja vašim finansijama. Međutim, donosi i vanredne troškove. Poslušajte savet Lava. Voljenoj osobi smeta što je često kritikujete.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Ne prija vam Mesec u astrološkom polju prepreka, zbog čega ne možete da pružite onoliko koliko biste želeli ni na poslu ni u ljubavi. Dopada vam se neko čiji posao podrazumeva česta putovanja, moguće da se radi o Ribama.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Odgovara vam Mesec u Strelcu, jer vam na pamet padaju sjajne ideje u vezi sa poslom i mogućnostima za zaradu. Neko vas u tome usporava ili ometa, ali vi niste neko ko će na to obraćati previše pažnje. Jedan Lav misli na vas.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Ne može se reći da vam prija Mesec u Strelcu, jer pravi napete aspekte sa mnogo planeta u vašem znaku, donoseći vam rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Slobodne Ribe očekuje strastveni susret sa jednim Jarcem.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas