Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 2. JANUAR: Blizanci obratite pažnju na finansije, a DVA ZNAKA očekuje romantičan susret

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 2. januar

1704181925_shutterstock_2023085888.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, danas kreće direktnim hodom preko devete astrološke kuće i pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam novac. Upoznavanje sa mlađom osobom koja živi u drugom gradu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Direktan hod Merkura, koji upravlja vašim poslom i kreativnošću, preko astrološke kuće finansija, donosi vam uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima. Romantičan susret sa nekim koće poželeti da prekorači granicu prijateljstva.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac, Merkur, simbol komunikacija i biznisa, danas kreće direktnim hodom, praveći napet aspekt sa Mesecom, pa povedite računa o finansijama. Poznanstvo s nekim preko interneta, može da preraste u nešto ozbiljnije. Nesanica.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Izazovan aspekt između Saturna i Merkura, koji kreće direktnim hodom preko astrološke kuće posla, upozorava da izbegavate konflikte sa saradnicima, ali i sa voljenom osobom. Romantičan susret sa osobom koju poznajete preko posla.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Direktan hod Merkura koji vlada vašim poslom i planovima, donosi vam vanredne troškove. Vaš vladalac Sunce u trigonu sa Uranom, koji upravlja partnerskim odnosima, nagoveštava mogućnost odlaska na zajednički put sa voljenom osobom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između vašeg vladaoca Merkura, koji danas kreće direktnim hodom i Venere koja upravlja vašim finansijama, donosi vam nove angažmane, ako se bavite poslom preko koga ste prisutni u javnosti. Odlaganje dogovora o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Planeta biznisa, Merkur danas kreće direktnim hodom preko astrološke kuće biznisa i pravi dobar aspekt sa Uranom, simbolom kontakata sa strancima, donoseći vam dogovore o isplativim poslovima sa ili mogućnost odlaska na stručno usavršavanje. Problemi sa oticanjem nogu.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Pozicija vašeg vladaoca Plutona u odnosu na Merkur koji danas kreće direktnim hodom preko astrološkog polja novca, donoseći vam zaradu preko predavaštva, turizma ili poslova koji podrazumevaju češća putovanja. Izbegavajte konflikte i rasprave sa ženama uu prepodnevnim časovima.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Merkur, vladalac vaših partnerskih odnosa, danas kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, i obrazuje napet aspekt sa Saturnom, donoseći vam zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. U večernjim satima, očekuje vas strastveni susret sa jednim Ovnom.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja i odlaganja, i Merkura, koji kreće direktnim hodom preko astrološkog polju prepreka, nepovoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti. Susret sa Ribama ili Rakom na večernjem događaju ili proslavi. Osetljiv nervni sistem.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt između Sunca i vašeg vladaoca Urana, donosi vam uspeh i dobitke preko putovanja i kontakata sa strancima. Pozicija Merkura koji danas kreće direktnim hodom preko astrološkog polja planova, upozorava na oprez sa ulaganjem novca.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Merkura u astrološkoj kući karijere, usporava ili odlaže isplatu nekog honorara. Naglašen znak Škorpije u koji uveče ulazi i Mesec, simbol emocija, donosi vam strastvene trenutke sa voljenom osobom. Izbegavajte alkohol.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas