· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP za 9. MAJ: Strelcu stižu sjajne vesti, a Riba će se ZALJUBITI

Ribe, pričekajte sa emocijama, tek ste upoznale simpatiju.

OVAN

Dan je idealan za sabiranje učinjenog i planiranje budućih aktivnosti. Gospodarite svojim vremenom, ali, ne zanemarujte činjenicu da ste vi deo nečijeg života. Ako odlučujete samo u okvirima ličnih interesa, neko pored vas ozbiljno trpi.

Ovan će danas sabrati dva i dva, Bik iritirati okolinu, a Blizanci provesti lep dan.

BIK

Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaše ponašanje. Ukoliko se ne presaberete na vreme, tokom dana možete doživeti veoma neprijatnu situaciju koja će vas posramiti. Usporite tempo i prilagodite brzinu.

BLIZANCI

Okrepićete se ako dan provedete u društvu prijatelja. Bezbrižnost može biti prekinuta uznemirujućim vestima koje stižu od osobe koja nije dobronamerna i nema tačne informacije. Budite umereni u svemu kako ostatak nedelje ne biste proveli u postelji.

Pročitajte još: Princ Filip je dobijao SVE TAJNE izveštaje o posetama NLO, a zanimao ga je jedan INCIDENT

RAK

Neophodan vam je predah i kratak odmor. Okolnosti koje se nameštaju otvaraju mogućnost da sa prijateljima pobegnete na par dana. Više se krećite i ne oklevajte, kratak oporavak će vas okrepiti pa ćete s lakoćom nadoknaditi propuštene obaveze.

Rak mnogo okleva, Lav je na ivici da odustane od ideja, Devica počinje stvari iz početka.

LAV

Možete doći u iskušenje da odustanete od ideja u koje i dalje jako verujete. Nerazumevanje ukućana nije razlog da odustanete od svojih snova. Pomoć ćete pronaći ako se osvrnete oko sebe i uočite bar jednog prijatelja spremnog da vas podrži.

DEVICA

Pokušavate nešto da počnete ispočetka. Vi jeste osoba koja intuitivno zna šta želi, ali, ovaj dan nije povoljan za to. Odložite važne odluke, naročito ako upadnete u iskušenje da prekinete kontakt s ljudima o kojima ste, do danas, imali sjajno mišljenje.

Pročitajte još: Horoskop za maj: Ovna i Ribe čekaju promene na poslu, Jarca prava životna drama!

VAGA

Dobijate nova porodična zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nešto što niste radili u prošlosti, prihvatate sve kao veliki izazov. Dokazaćete sebi a i drugima koliko su velike vaše sposobnosti. Ne zalećite se jer niste bezgrešni.

Vaga dobija nova zaduženja, Škorpiji se vraća optimizam, a Strelcu stižu sjajne vesti!

ŠKORPIJA

Vraća vam se samouverenost i optimizam. Imate priliku da izgladite stare nesporazume i ponovo pokrenete aktivnosti sa ljudima koje ste pre izvesnog vremena eliminisali. Vaša ubedljivost može doneti rezultate ako budete u svemu iskreni.

STRELAC

Sjajne vesti stižu iz inostranstva. Konačno vaše neobične ideje nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka neplanirana prepreka. Ukoliko strpljivo rešite problem, pred vama je dobra prilika.

Pročitajte još: Najbolji zavodnici u horoskopu: Vaga je neodoljiva, ali kada Lav osvaja pamti se ceo život!

JARAC

Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete razumevanje unutar porodice, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum.

Jarca stiže umor, Vodoliju duboka nedoumica, Ribe privlači zauzeta osoba.

VODOLIJA

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem truda i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo.

Pročitajte još: Mesečni HOROSKOP: Zapamtite dva datuma 13. i 29. MAJ, jer sledi preokret na poslu, ali i vraćanje bivše ljubavi

RIBE

Privlači vas osoba za koju znate da nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da ste tek na početku poznanstva. Ne zavaravajte sebe već svoje romantično raspoloženje usmerite na nešto praktičnije.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.