· · Komentari: 0
ASTRO

Horoskop za četvrtak, 18. novembar: Vodoliji sledi INTERESANTNO poznanstvo, a Strelčevi dobijaju priliku da UZVRATE USLUGU

Dnevni horoskop je namirisao nesigurnost kod Ovnova, što se retko kad dešava, moramo priznati.

1637141467_shutterstock_1414717661.jpg
Foto: Shutterstock

Ovan

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu.

Bik

Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.

Jarčevi se napokon aktiviraju na poslu, kaže današnji horoskop

Blizanci

Svedite svoju nestrpljivost i impulsivnost na minimum kako biste izbegli veće nevolje. Sebi dajete slobodu da polažete pravo na zasluge koje niste zaradili. Vreme je da pronađete lepotu u odricanju i davanju, makar simbolično poklanjali sitnice.

Pročitajte još: POSLOVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2021. GODINE: Ovan RUŠI sve pred sobom, Bik dobija NEVEROVATNE PONUDE, a vi?

Rak

Tapkate u mestu. Taman kad pomislite da se nešto menja, nova prepreka vas vraća na početnu poziciju. Nervozom ništa ne rešavate, neophodno je da sačuvate strpljenje. Dan koji protiče donosi interesantnu životnu lekciju.

Lav

Ukoliko ste na bilo koji način uključeni u trgovinu, dan će biti stresan za vas. Iako ste u iskušenju da konačno dovršite neke zaostale poslove, odolite iskušenju i sve odložite za neko vreme, jer sve što uradite danas, radićete ponovo.

Vagama dnevni horoskop savetuje da se čuvaju nesporazuma, pogotovo preko poruka

Devica

Pazite šta govorite jer je velika šansa da će vaše reči biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

Pročitajte još: Ovo niste znali o DEVICAMA: Previše su oprezne i odmerene, ali zbog jedne navike često su NESREĆNE

Vaga

Uz malo više strpljenja mogli biste da rešite emotivne probleme sa partnerom, ali ne očekujte da vam on pročita misli. Morate biti iskreni, jasni i glasni. Bilo kakvo skraćeno komuniciranje i kratke poruke mogu biti uzroci nesporazuma.

Škorpija

Uključite saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.

Ribe uživaju podršku okruženja i pravo je vreme za razrešavanje problema

Strelac

Neko ko vam je u bliskoj prošlosti mnogo pomogao ponovo je u centru vaše pažnje. Uloge su ovog puta obrnute pa je prilika da se adekvatno revanširate. U dnu srca još uvek čuvate jake uspomene, ali sećanje na sve što je prošlo vam sada može samo naškoditi.

Pročitajte još: Nastupa NOVO DOBA, stiže Venera u Jarcu: Obratite pažnju na komunikaciju, odnose i NOVAC!

Jarac

Vraćate se u formu. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, danas se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.

Vodolija

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u dela, naročito ako sarađujete s inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo s osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primer, preko društvenih mreža.

Ribe

Vreme je da se pokrenete i krenete s rešavanjem problema. Napravite dugoročan plan kojim ćete u potpunosti završiti sve zaostale obaveze koje vas danas frustriraju. Vaše okruženje vas podržava, iako im nije lako da vas shvate.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.