Oglas
· · Komentari: 0

Horoskop za ponedeljak, 18. septembar: Device dobijaju PORUKU, Vagama moguće POZNANSTVO SA INTERESANTNOM OSOBOM

Jednom znaku moguć kontakt sa starom ljubavi

1695018915_shutterstock_2264864863.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Saznajte šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 18. septembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u Škorpiji u astrološkoj kući novca i rizika, pod uplivom vašeg suvladaoca Plutona, možete se suočiti sa velikim poslovnim izazovima. Očekuju vas strastveni zajednički trenuci sa emotivnim partnerom. Poslušajte savet nutricioniste.

 Bik (21. 4 - 21. 5)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u Škorpiji, u popodnevnim satima, unosi tenziju u vaš poslovni život, ali i u odnos sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Više šetajte.

 Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Ne odgovara vam pozicija Meseca u Škorpiji, koji pravi napet aspekt sa Jupiterom u vašem astrološkom polju prepreka, jer možete biti subjektivni prilikom donošenja odluka. Susret sa nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte alkohol.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći zaradu junskim Rakovima, naročito preko poslova sa nekretninama i građevinarstvom. Na ljubavnom planu vas očekuju uzbuđenja, jer će partner biti sklon dramatizovanju. Unosite više tečnosti.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Sa ulaskom Meseca u Škorpiju koji pravi dobar aspekt sa Saturnom, možete da uložite novac u posao sa nekretninama ili pokretanje privatnog biznisa. Aspekti sa Venerom u vašem znaku, čine vas podložnim uticaju voljene osobe. Nesanica.

 Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Meerkur pravi dobar aspekt sa Mesecom u astrološkom polju mentalnog stanja, zbog čega ćete imati priliku da realizujete svoje ideje i zamisli. Dobijate poruku od romantičnog Raka ili Blizanaca. Izbegavajte slatkiše.

 Vaga (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla pod uplivom planeta iz Bika, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih aranžmana. Preko prijatelja, u popodnevnim satima, možete da upoznate interesantnu osobu. Potreban vam je odmor.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u polju ličnosti u kvadratu sa vašim vladaocem Plutonom, skloni ste preispitivanju svojih poslovnih odluka. Jasno vam je da ćete morati da se prilagodite željama voljene osobe, naročito ako se radi o Jarcu ili Biku. Nervoza.

Stelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter u astrološkom polju posla pravi izazovan aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam tajne izvore prihoda, naročito ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnim delatnostima. Izbegavajte alkohol.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko astrološkog polja neočekivanih situacija obrazujući kvadrat sa Plutonom u vašem znaku, zbog čega bi u prepordnevnim satima trebalo da izbegavate rasprave sa ženama. Stara simpatija želi da stupi u kontakt sa vama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Dobar aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Pozicije vašeg vladaoca Urana i ljubavnih planeta, Venere i Marsa, donose vam nova poznanstva.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili preko posla sarađujete sa strancima, možete se nadati uvećanju prihoda. U popodnevnim satima, očekuje vas susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas