· · Komentari: 0

HOROSKOP ZA POSLEDNJI DAN STARE, I PRVI DAN NOVE 2023.GODINE: Ko će zadovoljno slaviti, a ko će doživeti udvaranje na poslu?

Sve negativne stvari otpustite poslednjeg dana 2022.

1672393877_shutterstock_2140294009-Ng.jpg
Photo: Shutterstock

Ovan- ako vam nečije ponašanje ne odgovara ili vas ugrožava recite! Birajte reči. Za vikend se pripremite za lep provod sa dragim ljudima.

Bik- zaista teška godina za vas! Ostavite sve po strani, nemojte imati teške misli jer je kraj godine, i naredna vam zaista donosi lepe momente i lepu enegiju!

Blizanci- odlučite gde ćete za proslavu. Imate više opcija i svakom ste sve obećali. Okruženje je malo ljuto, posebno partner. Presecite i donesite odluku.

Rak- poklone za najdraže ste obezbedili. Stan je sređen, kao i klopa. Pred kraj radnog dana poslednjeg u ovoj godini se opustite, lezite na vreme jer će vam doček biti spektakularan!

Lav- vaša energija je takva da ste zaludeli okruženje prazničnom euforijom! Svi žele da budu u vašem okruženju. Posvetite dodatnu pažnju partneru. Za doček vas očekuje lepa energija dragih ljudi.

Devica- vi ste zadovoljni i to svi osećaju. Jedino što niste na vreme završili je kupovina poklona. To završite danas kako bi za doček bili odmorni.

Pročitajte još: NJima 2023. godina donosi ljubav i širok osmeh: Spremite se za promene i slušajte unutrašnji glas

Foto: Shutterstock

Vaga- zadnji radni dan na poslu vam donosi direktno udvaranje kolege. Nemojte biti iznenađeni jer ste i vi doprineli tome. Nastavak ako ga bude, zavisi od vas. Za doček će biti divnih momenata i uživaćete u okruženju.

Škorpija- slobodne Škorpije neka očekuju zanimljim poziv od jedne posebne osobe za novu godinu! To je nešto što ni vaša intuicija nije mogla da vam šapne. Srećno!

Strelac- ne trošite energiju na posao. Šta je bilo bilo je. Sada se fokusirajte na sebe i ono što vi želite. Pojedini Strelčevi imaće priliku za mini put za novogodišnju noć.

Jarac- energija vam je odlična. Ako neko uživa u prazničnoj atmosferi onda ste to vi! Za doček i dan posle očekujte samo pozive za provod i druženje!

Pročitajte još: Nova energija od početka januara: Venera u Vodoliji direktno utiče na DVA ZNAKA

Vodolija- organizaciju nove godine prepustite partneru ili prijateljima. Vi samo ponesite dobro raspoloženje i širok osmeh!

Ribe- sve negativne stvari otpustite. Sve će se rešiti već početkom godine. Za vikend tj. za doček i dan posle- doslovno samo kako vama odgovara!
 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.