· · Komentari: 0

LJubavni vikend horoskop: Jedan znak treba da POSLUŠA INTUICIJU, drugi daje šansu STAROJ LJUBAVI

Saznajte šta Vam zvezde predviđaju ovog vikenda

1686388719_shutterstock_2266054647-1-.jpg
Foto: Shutterstock

LJubavni vikend horoskop od 9. do 11. juna 2023. godine!

Ovan

Spremite se za uzbudljiv vikend. Energija koja vas okružuje budi u vama strast – prihvatite nove izazove i odazovite se avanturama koje vas zovu. Budite spontani i prihvatite poziv za kratak beg iz grada sa svojim partnerom. Ovo putovanje će produbiti vaš odnos i daće vam vremena da razgovarate o snovima za zajedničku budućnost.

Za Ovnove koji nisu u vezi, ovaj vikend nudi obilje mogućnosti. Otvorite oči i obratite pažnju na suptilne znake koji vam pokazuju da sa nekim možete da ostvarite značajnu vezu. Verujte svojoj intuiciji pri proceni potencijalnog partnera. Ovaj vikend vam otvara prostor da upoznate ljude koji dele vaše vrednosti i tako oproširite svoj društveni krug.

Bik

Za vas je trenutno najbolje mesto na kome možete i želite da budete upravo vaš dom. Posle naporne nedelje potreban vam je odmor i to posebno onaj u kome ćete vi i vaš partner posvetiti vreme jedno drugome. Isključite telefon i utonite u bezbrižnost kućne atmosfere.

Za Bikove koji nisu u vezi ovog vikenda se otvara prostor za uzbuđenje i avanturu. Radite stvari od kojih vam ustrepti srce i osećate uzbuđenje. Bavite se onim što vam donesi osećaj slobode i lakoće. I opstite se što se tiče potrage za partnerom.

Blizanci

Dani pred vama su prepuni uzbuđenja i stimulativnih intelektualnih avantura. Odličan je trenutak da uživate u razgovorima, razmeni ideja i diskusijama koje će obogatiti vaše znanje. Potražite mesta i društvena okupljanja na kojima možete sresti ljude koji će podstaći vaš intelekt i koji će utažiti vašu žeđ za znanjem. Uživajte u zabavnim razgovorima sa partnerom koji će produbiti vašu vezu.

I za Blizance koji nisu u vezi, ovaj vikend pruža mogućnost da se povežu sa ljudima koji će ih stimulativno podstaći. Takođe, budite otvoreni za nova prijateljstva koja imaju potencijal da prerastu u neštto više.

Rak

Želite da osetite dublju povezanost i emocionalnu intimnost ovog vikenda. Ušuškajte se ovih dana sa svojim partnerom – napravite atmosferu koja će vas oboje opustiti. Pokažite jedno drugom ljubav u danima vikenda – otvorite se i podelite osećanja i iskustva. Ovo je savršen trenutak i da ga bolje razumete kao i da čujete koje su njegove potrebe i želje.

Za Rakove koji su singl ovaj vikend je kao stvoren za dublji rad na sebi i jačanje unutrašnjih kapaciteta.Odvojite vreme sa brigu o sebi i identifikujte koje su to vaše potrebe i želje. Za vas je ovaj vikend posvećen produbljivanju ljubavi prema sebipre svega.

Lav

Probudite strast i kreativnost u sebi ovog vikenda. Isplanirajte romantičnu večeru sa partnerom ili nešto posebno. Iskoristoite svoju prirodnu harizmu i oborite sa nogu svog voljenog ili voljenu. Pokažite svoju ljubav na način koji je usklađen sa vašom vibrantnom ličnošću.

Singl Lavove očekuje nekoliko dana kada će njihovo samopouzdanje i energija doći do izražaja. Prihvatite i pokažite svoju magnetsku privlačnost – izađite među ljude i potencijalni partneri će se za tren oka okupiti oko vas. Samo budite autentični i pokažite svoje pravo harizmatično lice.

Devica

Za vas je meniju ovog vikenda introspekcija. Udaljite se od svakodnevne rutine i posvetite se istraživanju svog unutrašnjeg sveta. Pisanje dnevnika, meditacija i boravak u prirodi su za vas isceljujući ovog vikenda. Prigrlite trenutke samoće koji vam omogućavaju da se zagledate dublje u sebe.

I za Device koje nisu u vezi važi sličan prsitup u nsrednim danima. Pokažite pre svega ljubav prema sebi i upustite se u malo samoistraživanje. Posvetite se svojim strastima, hobijima – svemu što vas neguje. Neka prioritet bude vaša sreća a ne potreba da se pronađe partner.

Vaga

Dane vikenda posvetite porodici i prijateljima. Zračite pozitivnom energijom i entuzijazmom koji se prelivaju i na ljude oko vas. Stvarajte zajedniče uspomene i uživajte u sadašnjem trenutku. Ako dođe do konflikta pristupite im sa saosećanjem i razumevanjem.

Ako niste u vezi postoji mogućnost da se ponovo povežete sa nekim iz prošlosti. Obratite pažnju na to koliko ste se vi promenili od vašeg poslednjeg susreta. Verujte svojoj intuicij i pokušajte da procenite koje su tačno namere te osobe. Možda vredi dati drugu šansu toj ljubavi.

Škorpija

Ovog vikenda vas očekuje dosta iznenađenja, pa budite spremni da svoje planove menjate i prilagođavate u hodu. Iako stvari možda ne idu onako kako ste zamislili ipak ima prostora za radost i uživanje. Otpustite sve negativne emocije i uđite u dane vikenda sa fleksibilnim majndsetom. Dobar je trenutak i za otvorene razgovore sa partnerom koji će vam razjasniti sve aspekte u kojima vladaju nejasnoće i konfuzija.

Za slobodne Škorpije postoji dosta prednosti u činjenici da nisu u vezi. Iskoristite vreme za lični rast i razvoj i svoje prijatelje. A ako ipak žudite da osetite romantičnu povezanost sa nekim, ne oklevajte – izađite među ljude i družite se. Otvorite svoje srce za mogućnosti koje vam dolaze u susret.

Strelac

Energija regeneracije i pozitivnosti je svuda oko vas. Spremite se za fantastičan vikend. Ostavite iza sebe konflikte i teme koje su ostale nerazrešene iz prethodne nedelje i krenite ispočetka. Radite stvari koje vam donose radost i podstiču vas. Kratak izlet sa partnerom može biti baš ono što vam je potrebno.

Slobodni Strelci će imati prilike da ovog vikenda upoznaju nove ljude i prošire svoj društveni krug. Dozvolite svojoj prirodnoj harizmi da zasija i ukoliko osećate da vas neko posebno privlači ne oklevajte da mu priđete.

Jarac

Prihvatite činjenicu da život pun uspona i padova. Ovaj vikend vam donosi neke izazove ali ne zaboravite da su oni ujedno i prilika za rast i razvoj. Donesite svesnu odluku da se sa njima suočite sa pozitivnim majndsetom. Budite stabilan oslonac u vašem partnerskom odnosu ovog vikenda.

Za sve vas singl Jarčeve, ovaj vikend je prostor koji treba da ispunite brigom o sebi. Posvetite se negovanju duha, tela i emocija. Odlazak u spa sa prijateljima bi bio dobar izbor. Pre svakog odnosa sa partnerom dolazi ljubav prema sebi!

Vodolija

Može doći do konflikata koji će vas iritirati ovog vikenda. Važno je da povratite kontrolu nad svojim emocijama. Posmatrajte ove izazove kao test snage za vašu vezu. Promena perspektive će doneti i pozitivnost koja će vam oboma pomoći da učvrstite svoju vezu.

Za sve vas singl Vodolije, vikend pred vama treba da posvetite samo sebi. Okrenite se svom ličnom životu i otkrijte svoje potrebe. Okružite se pouzdanim prijateljima i zadržite optimističan stav i otvorenost ka svetlijoj budućnosti.

Ribe

Uživaćete u okeanu mira ovog vikenda, drage Ribe. Kreirajte meditativnu i smirenu atmosferu koja će vas opustiti. Mali beg iz grada će biti dobar za vas i partnera. Izaberite destinaciju i sadržaj koji odgovaraju pozivu vaše duše da se uzdiže.

Ako ste singl, dane koji su pred nama iskoristite da s eposvetite svom zdravlju i blagostanju. Zpočnite nov fitnes režim koji vas privlači. Idite u spa i opustite se. Nemojte da odbijete ni poziv za neko društveno okupljanje pošto će tamo biti neko ko vam se već duže vreme divi iz daleka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.