Oglas
· · Komentari: 0

MRZITELJI BRAKOVA rađaju se U OVIM ZNACIMA HOROSKOPA: Ako želite da stanete na "LUDI KAMEN" izbegavajte ove ljude

Brak nije svačija "šolja čaja"; možda je temelj društva, ali ta sveta veza dolazi sa puno odgovornosti, rada, napora i tereta. Astrologija je veoma analitičan način da razumete dinamiku vaše ličnosti i saznate da li spadate u grupu onih koji ne vole ideju o braku.

1697102599_1.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Neke ljude užasava ideja "da se vežu za ceo život", a među njima je ovih šest znakova.

1. Vodolija

Ovo verovatno i nije iznenađenje. Vodolije iznad svega cene svoju nezavisnost i slobodu.

NJihova slobodoumna ličnost mrzi ideju da se veže za neku osobu do kraja života. Jedina venčanja koje Vodolija voli su ona kojima prisustvuje zbog hrane i lepe dekoracije.

2. Ribe

Ribe su sanjari, romantici i vrlo senzitivne osobe, te je čudno da su se našle na ovoj listi.

Međutim, Ribama je teško da prevaziđu konflikte i probleme u braku jer uopšte ne mogu zrelo da se nose sa teškim emocijama.

3. Strelac

Poput Vodolije, ovo je vrlo očekivano. "Večno dete" Zodijaka užasava pomisao o braku.

Strelčeva potreba za nezavisnošću i avanturom ograničava ga da se posveti nekome, a kamoli da stupi u brak.

4. Blizanci

Blizanci su, kao i Strelac i Vodolija, izuzetno nezavisan znak, koji obožava svoju slobodu.

Ali, najveći razlog zašto oni ne žele da uđu u brak, iako se često zaljubljuju, jeste činjenica da misle da će im to uništiti njihov društveni život - najvažniju stvar koju imaju.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas