Oglas
· · Komentari: 0

Ovim znakovima septembar neće biti najsrećniji mesec: Na njih će retrogradni tokovi planeta posebno uticati

Kretanje zvezda im ne ide u prilog

1694081279_eaee1967ab7f559a479102ab256186634b6dd974.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Septembar je počeo retrogradnim tokom Merkura, koji do 15. u mesecu stvara probleme u komunikaciji i transportu. Istovremeno, od kraja avgusta, Uran je takođe retrogradan, što donosi promene u ponašanju, pojačava impulsivne odluke i neraspoloženje. I dok će svi znakovi ovog meseca doživeti manje zastoje, postoje tri znaka koja uopšte neće imati sreće.

Rak

Septembar od vas traži strpljenje i jasno razmišljanje, jer su nesporazumi gotovo zagarantovani. Odnosi sa vašim voljenima mogu proći kroz veliku krizu, uglavnom zato što puštate da njihove opaske prođu a da vi ne reagujete. Stres i pritisak karakterišu ovaj mesec, koji za vas nije jedan od najboljih. Ne želimo da vas uznemirimo, ali isto se predviđa i za naredni.

Jarac

Ovog meseca morate povući granicu između ličnog i profesionalnog, što vam izaziva veliki stres. Posao privlači vašu pažnju, jer rivalstva i nesporazumi dolaze do izražaja, dok diplomatski potezi kao da nemaju efekta. Ukratko, morate biti jasni u vezi sa svojim stavovima i šta će se dešavati u narednim danima.

Ribe

Upravo sada ste u stalnoj duhovnoj potrazi za „unutrašnjim glasom“. Dani vas teraju da potvrdite svoje potrebe i vičete iz sveg glasa ako je to potrebno, a ovo za vas nije najprijatnije. Pasivno ponašanje se ne toleriše sa toliko retrogradnih planeta. Međutim, ako možete pronaći svoje samopouzdanje i zatražiti ono što želite, dobra vest je da su zvezde spremne da vam pomognu da to i dobijete – samo je potrebno više truda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas