· · Komentari: 0

POSLOVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2021.: Ovim znacima se "DEBLJAJU" NOVČANICI, posebno upozorenje za Vodolije!

Zvezde su za septembar spremile velike događaje za svaki horoskopski znak, iako će najveću radost tog meseca osetiti Ribe, Vodolije, Device i Vage.

1629896258_pare.jpg
Foto: Pixabay

Septembar mesec će na prvom mestu obeležiti ljubavni odnosi, porodični kao i karijera.

Ovan

Povedite računa o novcu jer je moguće da ćete ga rasipati na nebitne stvari. Karijer vam ide dobrim utabanim stazama ali povedite računa da vas kolege ne uvuku u ogovaranja predpostavljenih jer će to stići do njih.

Potrudite se da budete pravični prema kolegama. Predstoji vam kraći poslovni put gde možete upoznati osobu koja vam daje informacije koje su vam kec u rukavu za nastavak dalje karijere.

Bik

Napredak u karijeri i uopšteno mirniju situaciju na poslu možete da očekujete od 20 septembra. Do tada bi bilo poželjno da fokus bacite na stvari koje ne radite dobro jer još uvek tražite pomoć kolega i okoline. Predstoji vam ponuda za dodatni posao koji ne bi trebali da ispustite.

Blizanci

Napredak u karijeri vam je zagarantovan u septembru. Sve ideje i planove koje imate lepo napišite na papir i iznesite nadređenima jer je ovo vreme idelano da se vaši planovi i predlozi usvoje. Odnos prema novcu je ok ali se ipak suzdržite nepotebnog trošenja.

Rak

Posle dugog rada i vašeg zalaganja vi napokon dobijate priznanje u smislu finansija i bolje pozicije. Svesni ste koliko ste radili i nagrada koja stiže nije vas puno iznenadila ali vam ipak prija. Novac štedite i pametno ulažite. Lep mesec je pred vama, samo je bitno da nastavite da radite kao do sada.

Lav

Promene na poslu su izvesne. Nekima će doneti nemir nekima mir a neko će potražiti potpuno novi posao. U svakom slučaju stvari se poslovno lepo odvijaju i svaki vaš korak će zvezde podržati. Pre donošenja odluke sedite i porazgovarajte sami sa sobom. Jedino oprez da ne donesete ishitrenu odluku. Mirne galve i bez emocija donosite poslovne odluke.

Devica

Vaš mesec po svim pitanjima pogotovo kada je posao u pitanju. I dalje sebe zamarate prefekcionizmom. Slobodno se opusite barem malo jer neće svet stati ako vi nešto pogrešite. Karijera ide uzlaznom linijom i sve što vam dolazi prihvatite raširenih ruku i imajte veru u sebe.

Vaga

Iznenadni susret na karajnje neočekivanom mestu ili čak i u porovodu može vam doneti vrtoglavu promenu karijere. Posebno obratite pažnju na informacije koje stižu do vas jer će neke biti lažne i mogu vas usmeriti u pogrešnom pravcu. Poslušajte savet starijih kolega ili nekog bliskog člana porodice.

Škorpija

Oaj mesec od vas traži da budete sigurni u sebe da verujete u sebe i uspeh je tu. Slobodno se upustite u nove poslovne ideje, predlažite ih pa čak pokušajte nešto privatno da radite. Jedni na šta treba da obratite pažnju je da ne preuzimate svu odgovornost na sebe već da ravnomerno podelite obaveze. Bilo da je u pitanju nova pozicija na trenutnom poslu ili potpuno nivi biznis.

Strelac

I dalje osećate umor od predhodnih meseci, još uvek se točak biznis plana nije zavrteo u smeru kako vi želite. Trenutna situacija je dobra ali nije odlična kao vi želite. Samo još malo strpljenja. Od kraja ovog mesec stvari se odvijaju odlično baš kako vi želite. Nemoj te da izgubite veru u sebe i svoje ideje.

Jarac

Strpljen spašen- neka to bude vaša vodilja. Samo se oslonite na vaše iskustvi, inteligenciju, zdrav razum i ne slušajte savete drugih. Vi jako dobro znate gde ste i šta želite. Dobro razmislite da li baš sada želite promenu karijere ili su vam napunili mozak dokoni ljudi.

Vodolija

Najbitnije je da se ovaj mesec primirite, da ne donosite nagle odluke, da ne ogovartte sa kolegama pogotovo nadređene i sve će biti po vas odlično. Klima na poslu je napeta i svako gleda samo svoju stranu. Tako i vi treba da postupate. Sada bez empatije samo hladna glava, red, rad i disciplina.

Ribe

Ovaj mesec samo u skaldu sa vašom intuicijom i vi ste podebnik. Pre nego što započnete nešto samo porazgovarajte u miru sami sa sobom i nepogrešivo ćete znati šat i kako dalje.

Lep period je pred vama , bitno je da mudro odigrate i da svaka odluka bude samo vaša. Postoji mogućnost da sanate da vam neko radi iza leđa. Ako se to desi vi se ne obazirite ne ulazite u priče kao i šta već sigurnim koracima napred!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.