Oglas
· · Komentari: 0
JARAC

Sunce je u JARCU: Sada se donose ODLUKE i postavlja temelj za budućnost

Iskoristite snagu Jarca i njegove najbolje osobine, okrenite novi list i pokušajte da promenite život.

1609229581_jaracaca.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sunce je u Jarcu, sada je kraj i početak. To znači da je sada odlično vreme za nove biznis planove. U ovom trenutku se donose odluke. U ovom periodu podvlačimo crtu, vidimo gde smo grešili i gde su naše šanse. Kada spoznamo granice, porazgovaramo sa mudrijim osobama. I promenimo život.

Rođeni u znaku ili podznaku Jarca su veoma pouzdani, izuzetno odgovorni, savesni, odlučni, predani poslu i porodici. Jarčevi žive sa jasnim ciljem za budućnost, pa zato u vreme njegove vladavine,  početkom svake godine, pravimo planove i donosimo nove odluke.

Pročitajte još: Nikola Tesla je imao čudne navike, a za ove sigurno niste znali

Ambicija!
Uporan, jak, postojan, pun energije. Jarac je spreman na sve kako bi zadovoljio svoje ambicije.

Jarac može da nas nauči kako da ovladamo vremenom i stignemo do vrha. To nije bez razloga, jer ovim znakom vlada Saturn koji određuje kada i u kom vremenu će nam se nešto dogoditi. Zato za pripadnike ovog znaka kažemo da su gospodari vremena. Oni su često direktori, predsednici.

Saturn je gospodar vremena. Iskoristite njegovu snagu, napravite plan.

Zašto i ostali znaci ne bi iskoristili snagu Saturna? Ovaj period nas podstiče da smislimo nove ciljeve i preduzmemo nove korake na njihovom postizanju. Nemojte da propustite ovu šansu!

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Dakle, Sunce se nalazi u Jarcu, znaku koji vlada disciplinom. To se dešava svake godine, ali se menjaju planete koje utiču na Jarca i ostale znakove. Podsetimo, od 17. decembra Saturn se nalazi u Vodoliji, a  Jarčevima i ostalim znakovima donosi nagli skok u budućnosti. Velike promene su neminovne.

Stena je simbol Jarca Foto: Piksabej

Prepoznajte ih! Mnogi će se opirati promenama, ali oni koji ih prepoznaju uspeće. Za samog Jarca je jedini pravi put kroz trnje. Doba njegovo vladavine je zima, kada sunce najmanje greje. Zato su ozbiljni i donose zrele odluke. Jarčevima je jasno da je život borba i da mogu da se oslone smao na sebe. Da li ste spremni da usvojite njihov princip?

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Sunce, Saturn i Jupiter
Sa Suncem u Jarcu završavamo i počinjemo godinu. Počinjemo novu deceniju, novu eru. Jarac je vredan, predan, ambiciozan. Ambicija nije osobina malih, nego velikih. Nije slučajno što se velika konjukcija JUpitera i Saturna dogodila 21. decembra u vreme vladavine Jarca, jer će biti dugotrajna.

Praznici će proći, a uslediće period kada postavljamo nove temelje za budućnost. Stena je sinonim za Jarca. Prolazimo kroz mračan tunel, ali idemo ka svetlu.

Vidi se svetlo na kraju tunela, iskoristite šansu!

Ipak, sve se dešava u pravom trenutku. Jer, ovo je period kada postavljamo nove strukture. Razumnim ljudima je jasno da ništa ne dolazi preko noći. Uspeh se postiže samo jakom voljom. To najbolje zna Jarac.

Podvucite crtu, konsultujte se i prelomite

Energija Jarca može i drugima da pomogne da se osvrnemo na naše uspehe i neuspehe i isplaniramo nov početak. Jarac je sklon samokontroli i intimu čuva iza zatvorenih vrata. Misli se da je Jarac bezosećajan. To nije tačno, njegova osećanja su suviše su duboka. LJubav shvata preozbiljno!

Pročitajte još: Italijani predvideli koronu još 1962. godine?! Otkriveno šta stoji iza ilustracije napravljene pre 50 GODINA (FOTO)

Odlično vreme za biznis planove, odluke. Jarac ima jaku koncentraciju, uporan je i ozbiljan, nezavistan. Ovo je period kada treba da spoznamo svoje granice, razgovaramo sa mudrijim osobama. Jarčevi mogu biti hladni i kruti, skeptični, strogi i neosetljivi. Moraćemo da prihvatite različitost i biće uspeha!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas