· · Komentari: 0
NATALNI HOROSKOP

Kakvu je MUKU majka trpela dok vas je nosila u stomaku, otkrijte uz pomoć HOROSKOPA!

Tumačenjem ličnog (natalnog) horoskopa otkrivamo energetski pečat, obrazac, kojim je obeleženo naše rođenje. Drugim rečima, u našem je horoskopu skrivena informacija o precima čije su najjače impresije važne za nas.

family-2610205_1280.jpg
Foto: Piksabej

Taj podatak ne govori samo o tome kakav je nebeski sklop bio u trenutku kada smo stigli na svet, već je u toj mapi, kodu, utisnuta kompletna prošlost naše duše koja je deo sveopšteg energetskog sistema zaokruženog u porodicu.

Pročitajte još: Ovaj znak voli DRAMU, a važe za najbolje PRODAVCE MAGLE

Tačnije, ona će uticati na naše racionalne obrasce ponašanja i na taj način učestvovati u kreiranju nove (naše) životne putanje. Koliko će natalni horoskop biti tačan u predviđanju nečije putanje zavisi od toga hoće li osoba živeti stihijski, prepuštena sopstvenim porivima koji stižu iz najdubljih delova bića, ili će, modernim rečnikom rečeno, raditi na sebi. Ako krenemo od ovoga dolazimo do suštine astrološkog učenja čiji cilj, prvenstveno, treba da bude spoznaja sebe, a ne krajnja posledica - predviđena dešavanja, proricanje događaja.

Uspeh je predodređen Foto: Piksabej
Astrologija je proriče, već "otvara oči".

Raditi na sebi, ići putem samospoznaje, nije lako. Prvo, treba znati odakle da se krene. Upravo je naš lični planetarni pečat, koji je prikazan u natalnoj karti, najdragoceniji alat koji će nam dati more informacija, od toga odakle dolaze naše muke i blokade do toga na koji način možemo najbrže i najlakše da načnemo problem i krenemo ka isceljenju.

Postoje mnogobrojni načini pomoću kojih možemo da krenemo put sebe. Od alternativnih energetskih tehnika, preko životnih trenera (lajfkoučeva), do zvaničnih psihijatrijskih i psiholoških radionica i analiza. Svaki od navedenih načina je odličan ukoliko intuitivno osetimo da je najbolji za nas.

Psiholozi gledaju horoskop
Pre nego što kročimo putem samospoznaje, neprocenjivu pomoć možemo da dobijemo analizom ličnog horoskopa. Jer, ono što pomoću astrologije možemo da saznamo o sebi, psihoanalizom može da traje i dve godine. Zbog ovoga mnogobrojni psiholozi i psihijatri krišom (jer se astrologija smatra sujeverjem) pogledaju u podatke klijenta i pomažu se u dijagnostici.

Kako je to moguće?

Tako što uvidom u natalni horoskop pronalazimo tačke (delove bića) koje su blokirane, mračne. I ne samo to. Ukoliko u analizu unesemo i horoskope najužih članova porodice, uvidećemo tačno ko kakvu ulogu igra i kako se ceo porodični sistem ponaša, ko je kome mučitelj, učitelj, darodavac, iscelitelj...

Svaki horoskop ima mračne tačke i njih treba otkriti i - odblokirati!

Osobe koje prate astrologiju znaju da astrolozi često pominju dobre/loše aspekte. Međutim, retko se piše o tome kako da ih prevaziđemo i iscelimo. Ukratko, problematičan aspekt može da se leči tako što ćemo kontrolisano i svesno ispunjavati zadatu simboliku, a drugi način je taj što, recimo, dve planete koje su u lošem međusobnom aspektu, istovremeno, svaka za sebe, mogu graditi povoljan aspekt prema nekoj trećoj. Drugim rečima, ako uzmemo da su planete likovi iz realnog života i da se nalaze u sukobu, položaj treće planete, koja je u povoljnom odnosu prema svakoj od sukobljenih, govori da je treća osoba mirotvorac.

Sreća i bol se prenose Foto: Depozitfoto
Pronađite planetu koja miri loše aspekte.

U astrološkim iskustvima postoje i drugačiji primeri isceljivanja aspekata, onda kada u aspektu nema planete koja "miri" zavađene strane. I tada postoji nada, jer sama spoznaja porekla problema nosi dobro koje se u daljem isceljivanju može iskoristiti. Moćan primer je horoskop jedne osobe koja se tokom celog života mučila s teškim i mračnim mislima, depresijom, melanholijom, iako nema racionalne razloge za to. Dugogodišnje energetske radionice, psihoanalize, terapije..., ništa nije urodilo plodom, jer da bi se došlo do suštine problema potrebno je utrošiti sate i sate analize koja nije doprla do izvora, budući da se nigde oko nje, u realnom životu, nije pronalazio mogući okidač.

Psiholozi nisu pomogli u rešavanju melanholije, a horoskop je našao u čemu je problem.

Astrološkom analizom odmah je detektovan. Naime, osoba nije znala da je rođena kao pokušaj utehe za tragično preminulim detetom koje su roditelji imali pre njenog rođenja. Dakle, njena majka ju je nosila u stomaku ophrvana teškom tugom i depresijom. Do ovih podataka iz života svojih roditelja došla je tek pošto se astrološkom analizom postavilo pitanje nakon koga je isto postavila i roditeljima: kakvu je muku majka trpela kada ju je nosila u stomaku?

Pročitajte još: Zanima vas kako će izgledati svet 2040. godine? Imaćemo nekoliko partnera, a SEKSA jedva da će biti, a doći će i ONI

Osoba se rodila sa jasno utisnutom vibracijom koju joj je majka nehotice prenela. Tuga koja je tokom života mučila ne pripada njoj već nekom drugom. Ovo je dalo mnogo povoljniju poziciju za lečenje duše bilo putem alternativnih ili zvaničnih metoda, jer je putanja pronalaženja uzroka skraćena, posle čega može da otpočne proces isceljenja na efikasniji način.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.