Oglas
· · Komentari: 0

Tri horoskopska znaka danas pred velikim izazovom: Šta donosi TRANZIT MESEČEVOG KVADRATA MERKURA?

Prema astrolozima ova 3 horoskopska znaka naći će se pred velikim izazovom 16. januara 2024. godine

1705399045_shutterstock_2151114189-2-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Horoskop za 16. januar predviđa da sledi period kada moramo da se suočimo sa svojim grešakama i da učimo iz njih. 

Tri horoskopska znaka mogu da uzmu moć Mesečevog kvadrata Merkura i da je iskoriste u svoju korist. Otkrijte kome će ovaj tranzit da padne teško i ko će da bude u takmičasrkom duhu. 

Ovan

Ne volite da budete izazivani od strane drugih ljudi, međutim danas ipak možete da naiđete na ljude koji će vas posmatrati kao arogantnu osobu, što vas može iznervirati. Vaše emocije će danas da budu veoma intezivne tako da ćete po svaku cenu braniti svoje mišljenje iako ono možda nije najtačnije.

Tokom tranzita Mesečevog kvadrata Merkura 16. januara 2024. godine, otkrićete da je komunikacija veoma važna. Sjajno je što možete da shvatite stvari, ali problem je u tome što generalizujete da svi tačno znaju o čemu pričate i na kraju govorite u ime drugih, koji ne žele da ih predstavljate , pošto niste upućeni u njihova osećanja.

Blizanci

Danas ćete veoma brzo da donosite odluke, jer Mesečev kvadrat Merkur izaziva osećaj kao da morate da se branite. Vodite računa da se ne okomite na nekog samo zato što je izneo svoje mišljenje, kako se ta osoba ne bi okrenula protiv vas. Ovo je period u kom lako možete da steknete neprijatelje.

Budući da je Mesec u kvadratu Merkura donekle povezan sa pogrešnom komunikacijom, možda ćete otkriti da vam je teško da prihvatite da grešite. Niste nežni sa svojim rečima, čak šta više delujete napadno, i dok mislite da takav nastup privlači ljude, on ga samo odbija, poručuju sa sajta Your Tango. 

Ribe

Pošto ste oduvek bili poznati ljudima u svom životu kao 'mekani', osećate se kao da vas zapravo ne poznaju. Jedan od razloga zašto ste tako krhki je zato što se zapetljate u sopstvene emocije, a danas ćete osetiti potrebu više nego ikad da ih iskažete.

Imate mnogo potisnute negativne energije u sebi. Kada vas neko pita šta nije u redu, reći ćete mu ono staro 'o, ništa', zbog čega će da vam bude samo gore. Znate da morate da se oslobodite od onoga što vas muči. Pokušajte da pronađete balans između ćutanja i snažne ekspresije.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas