Oglas
· · Komentari: 0

VENERA U RAKU OD 7. MAJA: Evo šta donosi svakom horoskopskom znaku

Nekima će doneti razočarenje, a nekima novu romansu

1683891532_horoskop-i-venera.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Venera utiče ne samo na romantičnu ljubav već i na zadovoljstvo, simpatije i međuljudske odnose. Takođe upravlja našim vrednostima, ličnim ukusom, načinom na koji trošimo novac i izražavamo svoje želje, izveštava astrolog Tameri Ater za Popsugar.

Ovan

Ovan će se osećati posebno sentimentalno tokom ovog perioda. Trebalo bi da se prepuste svojim željama, bilo sa partnerom ili, ako su sami, pri upoznavanju novih ljudi. Ovu priliku mogu iskoristiti i da neguju svoj unutrašnji svet i ukrase svoj dom.

Bik

Venera u Raku daće Biku hrabrost. Oni su prirodni romantičari, ali često racionalizuju svoja osećanja umesto da slede intuiciju. U ovom trenutku treba da izraze svoju ljubav prema onima koje vole. Ako su sami, mogu da vežbaju održavanje ravnoteže između želja srca i uma.

Blizanci

Venera u Raku skreće pažnju na materijalizam u odnosima Blizanaca. U ovom periodu mogli bi da ignorišu svoju urođenu racionalnost. Ako su sami, mogu iskoristiti ovaj trenutak za romantiku, ali treba da ostanu verni sopstvenim vrednostima.

Rak

Rakovi će ovim tranzitom biti obogaćeni samopouzdanjem. Ovo je savršeno vreme da svoj izgled preobrazite kako biste izgledali najbolje. Ako imaju partnera, ovaj period će ih posebno zbližiti, a ako su sami, samopouzdanje bi moglo privući nove ljude u njihov život. Ne moraju ni da pokušavaju jer su zbog tranzita šarmantnije i pristupačnije nego inače.

Lav

Lavovi će se osećati emotivnije nego obično tokom ovog perioda. Ovaj period treba da iskoriste da se odmore i napune baterije. Ne bi trebalo da preuveličavaju aspekte svog odnosa i trebalo bi da kopaju duboko u sebi da bi otkrili stare rane. Moguće je da će naleteti na tajnog obožavaoca.

Devica

Za Device, ovaj tranzit ih podseća na važnost platonskih odnosa u životu. Moraju da uravnoteže odnose između kuće, prijateljstva i ljubavnog života i otkriju gde žele da potroše najviše energije. Venera će im pomoći da olakšaju teške situacije sa drugima. Prijateljstvo bi moglo da se pretvori u ljubav, ali je takođe važno postaviti granice.

Vaga

Vage treba da provere da li njihov partner podržava njihove profesionalne ciljeve. Ovo je savršeno vreme da budete ranjivi. Ako su slobodni, mogli bi da naiđu na potencijalnog partnera na poslovnom događaju. Osim romantične ljubavi, Venera u Vagi bi mogla da pobudi i dodatnu ljubav prema poslovnim projektima.

Škorpija

Venera u Raku podržava želju za stabilnošću i sigurnošću i istovremeno im donosi više šarma. Ako imaju partnera, potrebno je da se povežu sa njima na dubljem nivou. Ako su slobodni, mogu se osećati povučeno i neprijateljski prema upoznavanju novih ljudi, ali treba da budu otvorenog uma jer bi mogli da upoznaju nekog posebnog.

Strelac

Za Strelca, ovaj tranzit je osetljivo vreme u oblasti ljubavi. Moraju da preispitaju načine na koje su prerasli svog sadašnjeg partnera, a ako su slobodni, treba da preispitaju svoja očekivanja od romantičnih veza. Ovaj period bi mogao potpuno da transformiše njihov ljubavni život, pa bi trebalo da se prepuste svojim fantazijama.

Jarac

Venera u Raku će dozvoliti Jarcima da u svoj raspored uvrste mnogo ljubavi. U ovom periodu treba da odvoje vreme za romantiku i da svu svoju strast pretoče u romantične veze. Ako su slobodni, trebalo bi da ulože više truda u svoj ljubavni život i upoznavanje novih ljudi.

Vodolija

Vodolijama bi moglo da počne da dosadi u ljubavnoj vezi, ali to je samo znak da je vreme da se obnove. Moraju da otkriju kako da poboljšaju svoj odnos sa partnerom i kako da bolje podrže partnera. Možda će morati da žrtvuju svoje vreme da pomognu drugoj osobi. Ako su sami, potencijalni romantični partner bi mogao da se pojavi u njihovoj svakodnevnoj rutini.

Riba

Venera unosi kreativnost Ribama u njihov ljubavni život i podržava ih u potrazi za zadovoljstvom. Ako su slobodni, stvaraće romansu na svakom koraku. Trebalo bi da rade sve stvari koje ih čine srećnim i unose zabavu u njihov život. Ako su u vezi, trebalo bi da se zapitaju kako da unesu više strasti u vezu. Tokom ovog perioda mogli su da razmišljaju i o proširenju porodice.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas