Oglas
· · Komentari: 0

VEROVANJA ZA KINESKU NOVU GODINU: Uradite OVIH 5 stvari i UNESITE u svoj život SREĆU I BLAGOSTANJE

Kineska Nova 2024. godina posvećena je Drvenom Zmaju, što znači da nam donosi obilje prosperiteta, neočekivanih prilika i pokretačke energije. A evo kako sebi da obezbedite zagarantovanu sreću u Novoj godini.

1707475661_shutterstock_2375731323.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ako želite još više da privučete pozitivne vibracije, uvedite ovih 5 običaja u svoj svakodnevni život.

Ako želimo da privučemo novu energiju, oslobodimo se stare

Svi smo u večitoj potrazi za boljim prilikama koje bi nam pomogle da započnemo novo poglavlje, ali u isto vreme teško se nosimo sa razbijanjem starih navika ili običaja. Međutim, ako zaista želimo da promene neometano uđu u naše živote, proces moramo započeti sopstvenim primerom.

Hajde da razmislimo šta nas zapravo koči u životu? Koje su naše navike negativno uticale na otvorene mogućnosti za napredak? Ako želimo promenu, budimo promena!

Ulepšajmo dom različitim bojama i motivima

Pošto je kineska Nova godina usmerena na novu energiju, ne smemo zaboraviti na prostor u kome živimo. Ne moramo da menjamo celokupnu estetiku sopstvenog doma, ali možemo da uvedemo nove motive i dekoraciju.

Elementi crvene i zlatne boje posebno se vezuju za ovu manifestaciju, tako da možemo slobodno razmišljati o ukrasima pomenutih tonova.

Neka negativne reči ne izlaze iz naših usta

Reči imaju ogromnu snagu energije i moramo ih izgovarati promišljeno i smisleno. Trebalo bi da izbegavamo negativnost, ogovaranje i žaljenje što je više moguće.

Fokusiranje na priču o nadi, uspehu, motivaciji i vrlinama čini nas energetski jačim i povećava mogućnosti da dobra i pozitivna energija uđe u naše živote.

Odlučimo se za reciklažu a ne za kupovinu novih stvari

Naravno, svi volimo da se počastimo novim komadom odeće ili nameštaja, ali ne zaboravimo da nas stalno bacanje i kupovina novih stvari uvodi u začarani negativni krug. Pošto je većina nas praktično preplavljena stvarima, reciklaža predmeta je potrebnija nego ikad.

Pronađite novu svrhu za nešto čega ste želeli da se rešite i videćete koliko će to pozitivno uticati na vaš svakodnevni život.

Manifestujmo blagostanje i sreću

Ispoljimo blagostanje i sreću i na kraju, ne zaboravite na važnost aktivnog duhovnog razmišljanja. Postavite rutinu da manifestujete blagostanje, sreću i sve ono za čim čeznete u ovoj novoj godini.

Ne prepuštajte stvar slučaju, već zabeležite u kojim oblastima života očekujete napredak, a zatim se zaverite zajedno sa Univerzumom da se te želje konačno ostvare!

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas