Oglas
· · Komentari: 0
NUMEROLOGIJA

DANAS JE MOĆAN DATUM! Evo šta nam kombinacija 5.5. donosi u život - obavezno uradite OVO za sreću

Ponavljajući brojevi su oduvek važili za kombinacije koje nose snažnu energiju sa sobom

1651747892_sun-g3fbc329c3_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Peti maj se smatra izuzetno srećnim danom, rođeni na ovaj datum su predodređeni za velike stvari, slavu i bogatstvo. Numerolozi kažu da je ponavljanje brojeva znak Univerzuma da se otvara nova energija, a broj 5 predstavlja slobodu, promenu i avanturu.

Pošto se numerologija zasniva na tumačenju brojeva od 0 do 9, petica predstavlja tačnu sredinu ciklusa i vreme da se donesu odluke.

Pročitajte još: Evo šta znači ako ste "DEVETKA" po numerologiji - otkrivamo vaš idealan posao, ljubav, životni put

Na dan 5. 5. treba biti hrabar i odabrati svoj put i odlučiti se na avanturu. Međutim, valja biti i dovoljno mudar, jer ono što namerimo danas može da utiče na drugu polovinu ciklusa. Zato je važno da svoju odluku dobro promislite i da je donesete do kraja dana ako imate sve informacije koje su vam potrebne.

Pročitajte još: Hajde da pričamo o ANĐEOSKOM BROJU 1144: Šalje vam jasnu poruku koja DONOSI PROMENU u vaš život

Numerologija novca daje dobre prognoze za 5. maj, jer je petica tradicionalno srećan dan za bogatstvo. Valja kupovati ono što ste poželeli i isplanirali ako u ceni vidite broj 5. Takođe, dobro je kupovati poklone na ovaj dan, uvek će biti lepo prihvaćeni. Ovo nije dan za štednju.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas